Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

De’Longhi EN80CW Inissia, 0.8L, 19 bar, 1260W, Félautomata, Hüvelyes, Fehér kapszulás kávéfőző - De

33 514 Ft
Budapest
4 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11376056
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nespresso Inissia kávéfőző, Krups, Éjfekete

Az áramvonalas, karcsú, kompakt és könnyű Nespresso Inissia egy igazán intelligens kávégép, amely megszépíti mindennapjait. Elegáns és változatos színeinek köszönhetően az Inissia bármely konyhába tökéletesen illik.

Egy csésze kávé több, mint egy egyszerű szünet. A kávézás külön szertartás. Tegye egyedülállóvá az élményt! Ne érje be kevesebbel, válassza a Nespresso-t: különös gondossággal válogatott kávék széles választékban, időtálló formavilágú, fejlett technológiájú kávégépek, kifinomult kiegészítők, csábító édességek és szolgáltatások minden igényre szabva. Mi más?

Kompakt és színpompás dizájn

Az áramvonalas, karcsú, kompakt és könnyű Nespresso Inissia kávéfőző bármely konyhába tökéletesen illik – elegáns és változatos színeinek köszönhetően biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő készüléket.

Espresso és lungo

A kávéfőzővel espresso és lungo kávét egyaránt készíthet, emellett lehetősége van a kávé mennyiségének beállítására is. A készülék mindössze 25 másodperc alatt ideális hőfokra melegszik.

Nagy nyomású pumpa

A 19 bar nyomásnak köszönhetően prémium minőségű kávét készíthet, melyben tökéletesen érvényesül a kávékapszulában rejtőző valamennyi egyedi ízjegy és aroma, mely egyedülállóan sűrű crema réteggel egészül ki.

Energiatakarékos

Az energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően a kávégép 9 perc használaton kívüli állapot után automatikusan kikapcsol. A felhajtható csepegtető tálcának köszönhetően lehetősége van nagyobb poharak használatára is – a pohár kivétele után a tálca automatikusan a helyére billen, így felfogja az esetlegesen lehulló kávécseppeket.

Minden csészében

A világ kiváló kávéit hozzuk el Önnek minden csészében, amely jobbá teszi a világot. Törődéssel és kreativitással tesszük igazán különlegessé a kávépillanatokat.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • euroscart kábel, elosztó, s-video stb. eladó
    Budapest III. kerület
    scart kábel 1,5m, s-video kábel 2m, scart – rca és s-video adapter, s-video – 2x rca, scart elosztó átvehető Bp. III.ker. 50/105-06-20...
    3 000 Ft
  • Philips BDP9600/12 Blu-ray lejátszó
    Budapest VIII. kerület, Ciprus u.
    Eladó a képeken látható Philips BDP9600/12 Blu-ray lejátszó. Külseje elegáns, 3 mm vastag szálcsiszolt alumíniumból, semmi műanyag! Belsejében 2 külön transzformátor van az audio (toroid trafó) és a többi dolog részére. Súlya 4,2 kg, jóval nehezebb e...
    59 990 Ft
  • Vadonatúj toner Sharp készülékekhez
    Budapest VIII. kerület, Ciprus u.
    Eladó a lépen látható vadonatúj bontatlan toner, Sharp készülékekhez. Kapacitása: 5000 lap Utánvéttel NEM postázok, postára csak kifizetett terméket adok! Viszont bármilyen automatába tudok postázni, listaárak szerint, vagy lehetőség van ingyenes sze...
    300 Ft
  • 6 db hangfaltartó konzol
    Budapest VIII. kerület, Ciprus u.
    Eladó a képen látható 6 db hangfaltartó konzol. Erős műanyagból készült, gumi talpakkal és párnákkal a rezgés minimalizálása érdekében. Méreteik: 13 cm x 11 cm x 6 cm Utánvéttel NEM postázok, postára csak kifizetett terméket adok! Viszont bármilyen a...
    500 Ft
  • Mentavill hosszabbító csatlakozó kültéri védőborítás
    Budapest VIII. kerület, Ciprus u.
    Eladó a képeken látható Mentavill hosszabbító csatlakozó kültéri védőborítás. Kültéri egymásba dugott hosszabbítók, illetve hosszabbítókba csatlakoztatott fogyasztók csatlakozásainak vízvédelmére. Védettség: IP44 Kábelátmérő: 5.0-7.5 mm Utánvéttel NE...
    300 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest