Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Diablo 3 Reaper of Souls PC

6 990 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409953
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A tartalom használatához szükséges a Diablo III alapjáték Battle.net változatának megléte.
A Halált senki sem állíthatja meg
A Fekete Lélekkőbe (Black Soulstone) zárt Legfőbb Gonosz (Prime Evil) tajtékzik a dühtől, és egész lénye bosszúért és szabadságért kiált. Mielőtt a varázstárgyat örökre el lehetne zárni, Malthael - a Halál Angyala - egy új, felettébb halálos szándékkal eltelve ölt alakot a halandók világában. Célja, hogy ellopja a Fekete Lélekkövet, és annak pokoli erejét az uralma alá hajtsa. A mindenség végnapjai ezzel megkezdődnek?
 
A JÁTÉK JELLEMZŐI:
* Indíts rohamot Keresztes lovagként - Az áthatolhatatlan páncél, a csillogó fegyverek és a rendkívül hatalmas sebzés jelentik a Keresztes lovag (the Crusader) erejét, aki a halandók világának megtörhetetlen új hőse.
* Vesd bele magad az V. fejezet kihívásaiba - Westmarch szerteágazó utcáitól a Pandemonium-erőd ősi falaiig halálos, új ellenfelek egész seregével küzdhetsz meg a Diablo III történetének vadonatúj, V. fejezetében.
* Ismerd meg az erő és a hatalom új magaslatait - Fejleszd választott hősödet a kiválóság további szintjeire, miközben nyers, démonpusztító képességek vakmerő, új erőit sajátítod el utad során.
* Hódíts meg új játékmódokat - Az új Kaland mód (Adventure Mode) a Menedék (Sanctuary) minden részét elérhetővé teszi, így bármelyik útpontra eljuthatsz az összes fejezetben. Emellett bemutatkozik két új játékfunkció, a Jutalmak (Bounties) és a Nefilim-hasadékok (Nephalem Rifts), amelyek korlátlan újrajátszási lehetőségeket biztosítanak.
* Fedezz fel hatalmas, új kincseket - Az újratervezett zsákmánygyűjtési rendszer tovább fokozza a Diablo III játékélményét a célzott, "okos zsákmányokkal" (smart drops), az új és továbbfejlesztett Legendás tárgyakkal, valamint Myriam (the Mystic) tárgyvarázslataival.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest