Divatos kiegészítők nőknek és férfiaknak, amik magasabb szintre emelik a stílusosságot

Budapest
6 hónapja, 1 hete

A stílusos, trendi kisugárzás többféleképpen is erősíthető. S mivel minden aprócska részlet óriási jelentőséggel bír, így nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a kiegészítők megléte sokat nyom a latba. Vigyázat! Ez nemcsak a hölgyek outfitjére igaz!

 

divatos kiegéstítők nőknek és férfiaknak

Kép forrása: Answear.hu

A gyöngyök divatja halhatatlan?

 

Nagyon úgy néz ki, hogy igen. Legalábbis évtizedek óta tart az irántuk táplált tömeges rajongás. Elég csak végignézni a https://answear.hu/m/swarovski kínálat tagjait. Szemeket gyönyörködtetőek, nőiesek és vonzóak. Ami az egyik legjobb bennük, hogy szinte bármilyen szetthez passzolnak. Elegáns fellépés? Nem akadály! Sportos megjelenés? Nem probléma! S e két stílusirány között számtalan egyéb árnyalat is szabadon választható, élhető.

 

A legfontosabb tény, ami ebben a témában mindenképpen tisztázást követel, az az, hogy a sportos életstílushoz nem, hogy nem passzolnak a kiegészítők, hanem egyenesen jól mutatnak együtt. Főleg azért, mert a laza megjelenés általában nem bővelkedik az ékekben, díszekben. Így viszont bármilyen hétköznapibb szett rögtön feldobható. Félreértés ne essék, ehhez nem kell túlzásokba esni: nem a mennyiség a mérvadó, hanem a minőség.

 

A gyöngyök divatja halhatatlan

Kép forrása: Answear.hu

Melyik ékszertípus a legnépszerűbb?

 

Kinevezhetnénk egyetlen modellt befutónak, de akkor nem állítanánk igazat. Valójában a nyakékek, a karkötők, a fülbevalók, vagy éppen a gyűrűk pontosan ugyanakkora mértékben keresettek, kedveltek. Ám ez nem jelenti azt, hogy akkor mindenkinek való mindegyik. Ez a szépsége ennek. Az outfit a viselőjétől, annak ízlésétől válik egyedivé. Azaz mindig az a legfőbb dilemma, hogy mik azok az ékek, amik személyesen kedvencek? Van, akinek például nagyon jól áll ha a nyaklánc mellé komplett szett társul, megint más egyetlen karkötővel a csuklóján képes elérni a sugárzó hatást.

 

A gyöngyök között megannyi elegáns kollekció is felfedezhető, ezek az alkalmak megszépítőivé léphetnek elő. Természetesen, akinek az elegancia a mindennapok részét képezi, a hétköznapok szürkeségét is elűzheti egy-egy ellenállhatatlan ékvariációval.

Mi újság a férfiakkal?

 

De eleget beszéltünk már a hölgyekről, és ahogy arra a címben is utaltunk, a kiegészítők hordása nemcsak a gyengébbik nem tagjainak a kiváltsága.

 

A férfi ékszerek megítélése a mai napig kettős, ha gyűrűkről, nyakláncokról, karkötőkről és fülbevalókról van szó. Ellenben az órák viselésének létjogosultságát senki sem vitathatja! Pláne, ha a https://answear.hu/k/ferfi/kiegeszitok/orak oldal felhozatala áll az érdeklődés célkeresztjében.

 

Az óra, úgy tűnhet, pusztán egy funkcionális eszköz, aminek a gyakorlati haszna jelentős, és ennyi. Manapság azonban az alkalmazással kapcsolatos praktikus tényezők abszolút háttérbe szorultak, mivel az időkijelzők divatékszer besorolást nyertek. Ennek több történelmi oka is ismert, az egyik legjelentősebb, hogy az okos technológia térnyerésével egyre kevésbé jelentett problémát a pontos idő megnézése. A sztori jól alakult, ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, ennek megfelelően az urak számára az egyik leginkább stílusos, ékszernek számító kiegészítő az óra.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest