Dreame V11 vezeték nélküli rúdporszívó

98 990 Ft
Budapest
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11285513
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Otthonának vagy autójának kitakarítása sosem volt még olyan gyors és könnyű, mint a forradalmian új Dreame V11 porszívóval. Az erős, kefe nélküli motor hihetetlen szívóerőt biztosít, így készüléke bármilyen szennyeződéssel elbánik. Rendkívül könnyű (mindössze 1,6 kg) és modern OLED kijelzője egyszerűvé teszi a használatot.



A falra szerelhető tartó állomás a készülék és a készülék cserélhető alkatrészei számára is kényelmes tárolási lehetőséget biztosít. A cserélhető alkatrészeket pedig csak el kell öblítenünk használat után, így hosszú élettartamon, tartósan magas hatásfokkal használhatjuk termékünket.



A továbbfejlesztett 3000 mAh akkumulátor akár 90 percnyi folyamatos működést is lehetővé tesz egyetlen töltéssel.így rendkívül nagy felületekete is tisztán tarthat vele. A teljes töltési idő nagyjából 4 órát vesz igénybe.



A Dreame V11 egy hihetetlenül csendes porszívó, amely mindössze 73 dB-en működik ECO módban. Ezt a 7-lépcsős rendszerének köszönheti, amely többek között hangszigetelő szivacsból és az alaktrészek precíz csatlakozásából, illetve az optimális légáramlás miatt.



A hihetetlenül erős Dreame SPACE 4.0 kefe nélküli motor 125000 fordulat per perccel akár 140 AW szívóerejével még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. A modern hűtőrendszerének hála a motor nem melegszik túl, így zavartalanul működhet akár hosszabb ideig is.



A 12 tölcséres szűrőrendszer akármilyen port, pollent, állatszőrt vagy bármilyen részecskét kiszűr akár cone cyclone filtration system can handle dust, pollen, animal hair and any particles up to 0,3 mikronig. Az 5-lépcsős szűrőrendszer a por és a mikroorganizmusok 99,7%-át benntartja, így megtisztítja a levegőt, aminek minden allergiás nagyon fog örülni.



A porszívó négy különböző szívófejjel érkezik: padlóhoz, szőnyeghez, egy kis kefe a bútorokhoz és egy résszívófej.Emellett pedig 3 különböző fokozatban használható (ECO, normál és TURBO), a cserélhető kefék lehetővé teszik, hogy a porszívó bármilyen felületen helytálljon. Hála hosszú és rugalmas csövének, és a kézi porszívós funkciójának még a nehezen hozzáférhető helyeken is elbánik a porral.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gránit Webshop

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gránit Webshop

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest