Egy millió alatt izgalmas első autót keresel? – Itt megtalálod

Budapest
3 éve, 5 hónapja

Első autó vásárlása előtt állsz? Nem egyszerű feladat, főleg azok számára, akik nem tapasztalt autóvásárlók és vezetők. Vannak, akik a magánkézből vásárlás mellett állnak és vannak, akik a kereskedésben történő vásárlást helyezik előtérbe.

Az biztos, hogy több helyen szét kell nézni és jól megfontolni a választás lehetőségét, és még így is mellé nyúlhatunk. A Maxapró használt autó hirdetései között szemezgetve, széles választékot találunk, nézzük az egy millió alatti autókat.


Friss jogosítvánnyal indulók vagy hosszú kihagyás után újra autóba ülők számára nem praktikus egyből nagy, drága, erős kocsival nekivágni annak a hosszú folyamatnak, mely során a vezetés készséggé válik. Olyan autót válasszunk, amin gyakorolhatunk. Nekik a legjobb választás egy kicsi, jól átlátható, könnyen manőverezhető, a mélygarázsokban, szűk parkolókban is jól mozgó kisautó. 


Fontos kérdés, amit tisztázni kell, hogy elsősorban mire kívánjuk használni autónkat. Hosszú vagy rövid távokat fogunk vele menni? Ha csak rövid távon használnánk, nem érdemes szerényebb fogyasztású, de drágábban javítható dízelt venni, akkor elég lesz egy hagyományos benzines. Első autónak teljesen fölösleges túl nagy teljesítményűt választani. Nagyobbak a költségei, drágább a fenntartása, magasabb a fogyasztása. A kényelmi extráknak csak a pénztárcánk szab határt, de azért egy jól működő klíma a nyári nagy melegben vagy egy telefonról vezérelhető zenelejátszó ma már elengedhetetlen. Nézzük a kínálatot.


Fiat Grande Punto

Az olasz Fiat Grande Punto egy jól kihasználható kisautó. Első autó vásárlásnál tökéletes választás. A hirdetésben szereplő autó 1.2-es benzines motorral, sötétkék kivitelben friss műszakival eladó. 


Daewoo Kalos

A Daewoo Kalos strapabíró és olcsón karbantartható autó. Ez a kék öt ajtós autó, 1,2-es motorral és érvényes műszaki vizsgával rendelkezik. 


Renault Laguna

A megbízható és strapabíró és az esztétikus autók közé tartoznak a Renault Lagunák is. Ez a 2007-es évjáratú, 1.9-es motorral rendelkező autó is érvényes műszaki vizsgával eladó. Extra felszereltsége: fedélzeti komputer, elektromos ablak elől-hátul, elektromos tükör, fényszóró magasságállítás. 


Biztonságos vezetést kívánunk mindenkinek.



Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest