Ezt a hirdetést archiválták.

Egyénre szabott Egyedi ortopéd Lúdtalpbetét Talpbetét Diabétesz talpbetét Sport talpbetét Kényelmi

Budapest
5 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4308570
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Miért lehet szüksége egyénre szabott ortopédiai talpbetétre?
A lakosság jelentős része szenved különféle láb panaszokban.
A panaszok az új szülött kortól kezdődnek, és az élet bármely szakaszában előfordulhatnak. Kalapács ujj, bütyök, haránt boltozat süllyedés, hossz boltozat süllyedés, sarokcsont kinövés, -boka - térd -derék -csípő ízületi fájás.
Ezek a panaszoknak legnagyobb része statikai eredetű. Ez abból adódhat, hogy testünk tengelye eltér a kiegyensúlyozottól és ez túlterhelést okoz a láb egyes területén.
A láb 26 csontból és számos ínszalagból tevődik össze. Minden egyes lépésnél nagyfokú mechanikai hatásnak van kitéve. A láb szerkezete a boltozatos ívei biztosítják a rugalmas járást. Ha ezek közül elváltozás történik akkor statikai hibák keletkeznek, mint a kalapács ujj, bütyök, haránt boltozat süllyedés, hossz boltozat süllyedés,sarok csont kinövés, boka térd csípő ízületi kopás és fájdalom, gerincsérv, csípő és térdprotézis után. 
 
Az adott problémára kialakított, egyénre szabott lúdtalpbetétet kell készíteni. A lúdtalpbetét mindig egy korrekciós betét. A láb deformitását és statikai elváltozásait ellensúlyozza álláskor és járáskor egyaránt. Ami megszünteti vagy enyhíti  fájdalmát.
Sajnos a lúdtalp még ma is népbetegségnek számit kezelését már újszülött kórtól elkezdhető és tovább követése rendkívül fontos.
Igény szerint készítek Ortopédiai, sport, diabétesz betétet.
 
A lába nagy igénybe vételnek van ki téve: ha sokat áll, ha fizikai munkát végez, ha sokat jön- megy, mint a pincérek, a postások, az eladók, fodrászok, nővérek, orvosok és még sorolhatnám.
--Feuerstahler István ortopéd cipész--

H-P.: 09:00-18:00-ig

Szo.-V.: ZÁRVA

[------]

[------]

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest