Elbűvölő, állatias és punk női kézitáska motívumok 2021-re

Budapest
2 éve, 7 hónapja

A kézitáska az összkép része, az ízlés tükröződése és az egyéni stílus hangsúlyozásának módja. Segítségével könnyen lépést tudunk tartani a divatirányzatokkal, mert a női táska egyértelműen az a kiegészítő, ami egy szempillantás alatt megváltoztathatja összeállításod jellegét. A 2021-es női kézitáskák mindegyike kiemelkedő dizájnnal, saját karakterrel, és mindezekhez még praktikus tulajdonságokkal is rendelkezik. Lássuk, milyen trendek hódítanak 2021-ben?

 

Női táska

 

Stílusos trendek

 

Nagy vagy miniatűr? Mindegy, bármelyik változattal trendi leszel, de ebben idén inkább ragaszkodj a szélsőségek világához. A motívumok terén a vadon élő állatok ornamentumával, például tigriscsíkokkal és hüllőbőrös mintákkal leszel igazán menő, úgyhogy, ha igazán értékeled a diszkrét luxust, törekedj az ilyen díszítő elemek priorizálására. A tágas táskák szerelmesei értékelni fogják a szuperdivatos hátizsákokat hatalmas zsebekkel, mert az idei divat ezt az irányzatot is módfelett kedveli. A minimalista stílusú rajongók pedig biztosan beleszeretnek majd a 2021-es slágerbe, vagyis a táskákba, amelyek lemásolják a felsőruházat textúráját és mintázatát. Bármelyik műfaj is a te asztalod, egy biztos, a CCC női táska kínálata idén is vitathatatlanul hozza a populáris trendeket, és a magas minőséget képviselő választékot akár a mobilodról is megszemlélheted, miközben munkába tartasz. Viszont, ha megtaláltad a favoritod, szaladj be egy üzletükbe, és csekkold, hogy biztosan tartós maradjon a szerelem.

 

Minik

 

A kis kézitáska napjainkban a szekrény elengedhetetlen kelléke. A dizájnerláncos kézitáskák 2021-ben is relevánsak. Különösen, ha a fémelem visszaköszön a táskán is. Ügyelj az eredeti formákra, legyen kerek, sokszögű, szív alakú vagy virágot utánzó, de felkapott a gyöngyös díszítés, a texturált kombinálás és szimpla bőrben az intenzív, extra tónusú színezés is.

 

Tágas hátizsákok

 

Ha a sportos öltözködést részesíted előnyben, vagy a casual kényelmes eleganciájának híve vagy, akkor szeretni fogod a jelenleg meglehetősen sikkes hátizsákos direktívát. A szilárd kialakítás és a sok patch zseb stílusossá és praktikussá teszi ezt a verziót is.

 

Állati nyomatok

 

A hüllőbőrből vagy állati nyomatokból származó stílusos és divatos dekorációk régóta a női kézitáska csúcsmotívumai. Az állatbőrutánzatot tartalmazó betétek a 2021-es női táskák abszolút trendjei, de arra figyelj, hogy jobb, ha a táska csupán bizonyos részeit fedik. Persze kivételt képeznek a kisméretű retikülök, amelyek monokróm lakkbőrből vagy matt bőrből készülnek, és utánozzák a hüllőbőr textúráját. Az állatok közül pedig idén egyértelműen a leopárd vitte a prímet.

 

Punk stílus, szegecses díszítés

 

Tüskék? Durva szegecsek? Ne félj tőlük! Ezek a drasztikus ékszerek tökéletesen mutatnak egyszínű táskákon, feldobják a sima, matt bőr monoton egyhangúságát, de egyedivé varázsolják a fényes fajták szimpla báját, és felvillanyozzák a színes textilbetéteket is, úgyhogy üdvözöljük együtt az idén debütáló, hatalmas favoritot, és viseljük boldogon a női kézitáskák ékes díszeként.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest