Érdekel a horoszkóp és a tarot világa?

Budapest
4 éve, 7 hónapja

Te is érdeklődsz az ezotéria és a spiritualitás iránt? A spirituális gondolkozás alatt értjük, ha fogékony vagy az elsősorban szellemi és természetfelletti erők, illetve a lélek értelmezésére. Nem összekeverendő az ezotériával, mely egy kifejezés az ezoterikus tanok használatára, mint például az asztrológia, mágia, teozófia. Az asztrológia vagy a más néven csillagjóslás az ezoterikus tanok egyike, mely a bolygó és a csillagok állását elemzi és ebből határozza meg a sorsunkat a születési dátum függvényében. 


A maxapró.hu hirdetései között a legérdekesebb és a legkeresettebb ezoterikus és spirituális hirdetéseket válogattuk össze. Nézzük!


Reiki

A reiki, az az szellemgyógyászat a szervezet öngyógyító képességére koncentrál. Ez a kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer mely tökéletes eszköz arra, hogy elérd a testi-lelki egyensúlyt. Alkalmazhatod megelőzésre és tüneti kezelésre is. Ebben a hirdetésben kezelést kínálnak, melyben energia átadást használnak terápiás céllal.

Reiki

 

Tarot és jóslás

A tarot a jóslás egy formája, melyben kártyák segítségével elemzik a sorsod. A kártyapakli 78 lapból áll és a lapokon szimbólumok találhatók. Ebben a hirdetésben tarotkártyavetést, rúna jóslát, és angyalkártya olvasást kínálnak azoknak, akik szeretnék megismerni a jövőt.

Jóslás, tarot

 

Yantra mágikus talizmán és sors elemzés

A személyes Yantra egy, a születési dátumon alapuló mágikus négyzet, mely értelmezésével személyiségünk mélyére láthatunk, megismerhetjük a legbensőbb mozgató erőinket. Személyes Yantránk nem csak elemzésre használható, de ha talizmánként, magunkkal hordjuk, hozzánk fog szegődni a bőség és szerencse, és egyben védelmet is nyújt a megpróbáltatások ellen. Érdekes lehet egy ilyen elemzésen is részt venni a kíváncsi személyeknek. 

Számelemzés, yantra

 

Cigánykártya jóslás

A vándor cigányok hozták Európába magukkal a hagyományát a cigánykártya jóslásnak. Ma az egyik legkeresettebb kártyavetésként tartják számon. A jóskártyák nyelve szimbolikus, ezért a cigánykártya lapjain se a feliratot, se a képen szereplő motívumokat, szimbólumokat, jeleneteket nem az elsődleges jelentéseik alapján kell megfejteni, hanem intuitív módon el kell vonatkoztatni tőle.

Cigánykártya

 

Sorselemzés, tenyérjóslás

Az emberiségek az ősidők óta foglalkoztatja a tenyér és a rajta található vonalak, melyek folyamatosan változnak. A tenyerünk minden életszakaszunkban megmutatja a múltunk és jelenünk. A tenyérjósok olvassák a vonalak mélységét, hosszát, metszéspontjait, a tenyéren található dombok méretét és ebből készül az elemzés.

Sorselemzés

 




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest