Esperanza EKH013W 1000 W, 15.5 cm, 1 zóna Fehér-Fekete elektromos főzőlap

3 826 Ft
Budapest
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11534514
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az Esperanza EKH013W fehér-fekete elektromos főzőlap egy kiváló teljesítményű és elegáns konyhai eszköz, amely tökéletes választás minden háztartásnak. A 1000 wattos teljesítményével rendkívül hatékonyan és gyorsan melegszik fel, így ideális megoldás a gyors és hatékony főzéshez. A 15,5 cm-es főzőfelület pedig elegendő teret biztosít a különféle edények és serpenyők elhelyezéséhez, így sokoldalúan alkalmazható az ételkészítés során.

Ez a főzőlap rendkívül egyszerűen használható, és a zónás kialakításának nagyon könnyen kezelhető még a kezdő szakácsok is. A modern és letisztult fehér-fekete dizájnja nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz a konyhának, de könnyen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A strapabíró kivitelezése és könnyű tisztíthatósága további előnyöket nyújt, biztosítva a hosszú élettartamot és a kényelmes használatot.

Az Esperanza EKH013W elektromos főzőlap a funkcionalitás és a stílus tökéletes egyensúlyát nyújtja. Legyen szó gyors reggelikről vagy finom vacsorákról, ez a konyhai eszköz segít Önnek egyszerűen és hatékonyan elkészíteni az ízletes ételeket. A korszerű technológia és az elegáns design együttesen teszi ezt a főzőlapot a modern konyhák elengedhetetlen részévé.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest