Esperanza ELD107R ARCTURUS E27 Piros asztali lámpa

3 845 Ft
Budapest
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10644789
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egyedülálló stílus és kivételes világítás

Az Esperanza ELD107R ARCTURUS E27 Piros asztali lámpa egy lenyűgöző kiegészítő, mely kiemeli otthonod vagy munkaterületed stílusát és világítását. A piros szín egy intenzív és élénk választás, mely karaktert kölcsönöz a környezetednek.

Funkcionális dizájn és kényelem

Az ELD107R ARCTURUS asztali lámpa kombinálja a stílust és a funkcionalitást. Az E27 izzó foglalat lehetővé teszi, hogy válaszd a számodra legmegfelelőbb fényforrást, így testreszabhatod a megvilágítást a saját igényeid szerint. A praktikus asztali lámpa formatervezése és állítható nyakja lehetővé teszi a fókuszált és kényelmes világítást.

Robusztus kivitel és megbízhatóság

Az ELD107R ARCTURUS lámpa erős és tartós konstrukcióval rendelkezik, amely garantálja a hosszú élettartamot és megbízható használatot. A masszív alap és a minőségi anyagok biztosítják a stabil állást és a magas szintű tartósságot. Ezzel az asztali lámpával a stílus és a megbízhatóság ötvöződik.

Az Esperanza ELD107R ARCTURUS E27 Piros asztali lámpa kiemelkedő stílust és hatékony világítást nyújt. Praktikus és állítható kialakításával könnyedén testre szabhatod a megvilágítást. Bízz a megbízhatóságban és élvezd a karaktert és a funkcionalitást, amit ez a lenyűgöző piros asztali lámpa nyújt!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest