ETA 618190030 Storio, 1350 W, 750 ml, 20 Bar, Félautomata, Szabadonálló, Piros eszpresszó kávéfőző

58 034 Ft
Budapest
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12467386
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A retro dizájnú ETA STORIO kollekció részét képző, karos kávéfőző első pillantásra lenyűgözi Önt. A professzionálisan elkészített kávé bódító aromája és finom íze gondoskodik arról, hogy jól induljon a nap.

Tökéletes kávéélmény otthon

Az ETA Storio kávéfőző készen áll, minden kívánsága teljesítésére - egyszerre egy vagy két csésze finom eszpresszót készíthet, miközben egyénileg beállíthatja a kapott ital mennyiségét (25-60 ml egy csésze, 60-110 ml két csésze). Olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek garantálják, hogy mindig tökéletes legyen a végeredmény. A kiváló minőségű Thermoblock fűtési rendszer és vízrendszer hűtési funkciója gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, amit különösen akkor fog értékleni, ha a gőzfúvóka használata után azonnal kávét szeretne főzni.

A dupla nyomásálló, rozsdamentes acél szűrőknek és az akár 20 bar szivattyúnyomásnak köszönhetően, pillanatok alatt finom eszpresszó válik darált kávéjából, amelynek íze és aromája olyan lesz, mint amilyet egy profi barista készítene. Amennyiben Lungora vágyik, a forró víz funkció segítségével meghosszabbíthatja eszpresszóját, vagy készítsen a gőzfúvókával csodálatos tejhabot, amivel szintén fellágyíthatja kávéját. Igyon egy jó habos cappuccinót vagy café latte-t, amikor csak kedve tartja.

A még jobb eredmény érdekében használhatja a forró víz funkciót a csészék melegítésére is - a meleg csészékben készített kávé jobban átadja annak aromáját és ízét.

Az egyes gombok megnyomását hangjelzés kíséri. A kivehető, átlátszó víztartály könnyen utántölthető. A biztonságos használatot túlnyomás- és hőbiztosítékok biztosítják. A kávéfőző előlapján található hőmérő a fűtési rendszer aktuális vízhőmérsékletét mutatja, és hatékony design elemként is szolgál.

Funkcionális és dizájnos kiegészítő minden konyhához

A kompakt méretek és elegáns, retro dizájn hatására Ön is beleszeret a kávéfőzőbe. A 14,5 cm-es szélességnek köszönhetően a legkisebb konyhában is könnyedén elfér. A rozsdamentes acél kialakítás ezt követően biztosítja a tartósságát, míg a 25 perc utáni automatikus kikapcsolási funkció energiát takarít meg.

A csomag tartalmaz egy döngölőt mérőpohárral és két rozsdamentes acél szűrőt (1 csészéhez és 2 csészéhez).

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Nokia távírányító ES 1 KD
    Budapest III. kerület
    Eladó egy ES 1 KD 56521410 Nokia TV távírányító. 1db 9 voltos elem vagy akku való bele. Átvétel csak személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker....
    1 000 Ft
  • Pioneer hifi torony
    Budapest III. kerület
    Eladó feleslegessé vált, jó állapotban lévő,tökéletesen működő Pioneer hifi torony hangfalakkal. Csak egyben eladó! Modelek: POZ72T F-Z92 DC-Z92 Lemezjátszó: PL-Z82 +2 hangfal A termék Rákoskerten,a 17. kerületben található. Érd: 1-258-5880...
    110 000 Ft
  • SuperTech Autórádió ARC-753
    Budapest III. kerület
    Eladó autós rádiómagnó, kazettás. Model: ARC-753 Méret: 17x18x5cm Súly: 1167g Átvétel csak személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker....
    3 000 Ft
  • PeriDot numerikus pad
    Budapest III. kerület
    Eladó új, Peridot numerikus pad. Méret: 7,5x8cm Átvétel csak személyesen a lakcímemen, Óbuda 3. ker....
    1 000 Ft
  • Minions fejhallgató,új
    Budapest III. kerület
    Eladó új,bontatlan Minions fejhallgató 2022. Csak a fotó kedvéért lett kinyitva. Minions the rise of gru seet the movie headphones. Frekvencia tartomány: 20Hz-20KHz Ellenállás: 32 ohm Jack dugó: 3,5mm kábelhossz: 1,2m Táska mérete: 26x16x7cm Átvétel ...
    7 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest