Eta 6781 90000 Vital Fit, Max. 180 kg, Négyszögletű, Bluetooth, Elektronikus, Fehér személymérleg -

11 660 Ft
Budapest
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11437744
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ETA Vital Fit személymérleg segít nyomon követni testsúlyának minden paraméterét, legyen szó a zsírtartalomról, izomtömegről, csonttömegről és számos más értékről. A mérleg letisztult fehér színével otthona bármely helyiségében megállja a helyét. Egyszerűen álljon rá, és már mutatja is a kért adatokat.

Az eredményül kapott tömeg 100 g felbontással jelenik meg, maximális teherbírása pedig 180 kg (396 lb / 28 st). Túlterhelés és gyenge elem indikátor figyelmeztetni fogja probléma esetén.

A 6 mm vastag, biztonsági üveg kialakításnak köszönhetően egyszerű és higiénikus a használata és tisztítása is.
A mérés után a mérleg automatikusan kikapcsol és az adatokat elküldi a telefonjára, vagy egyéb okos eszközére, így teljes mértékben a mért értékekre koncentrálhat. És biztos lehet benne, nincs belőlük kevés…

Különleges alkalmazás VITAL BODY PLUS, okoseszközökhöz

Töltse le a Vital Body Plus alkalmazást, és párosítja mérlegét okoseszközével, hogy megtekinthesse a mérés során keletkezett információkat, amelyek sokat elárulnak testének aktuális állapotáról. Nemcsak megjeleníti a mért adatokat, hanem elemzi és össze is gyűjti azokat. Akár 18 testi jellemzőt is figyelemmel kísérhet ilyen módon.

Folyamatos áttekintést kap arról, hogy hol tart a céljai felé. Megtekintheti, hogyan változtak a mért értékek az előző méréshez képest. Az alkalmazás segít naplózni fejlődését, ami mindig jó motiváció tud lenni úton célja felé.

A Vital Body Plus kompatibilis az Android 4.4 (és újabb), iPhone4S és iOS 8.0 (és újabb) verziókkal.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest