Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Euro Truck Simulator 2 GOLD PC

4 870 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409975
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 
Az Euro Truck Simulator 2 Gold Edition tartalmazza az alapjátékot és a Going East! kiegészítőt.
Euro Truck Simulator 2
Válj az európai utak királyává! Egy sofőrré, aki nem riad meg a leghosszabb távoktól sem! Utazásod során több, mint 60 európai várost járhatsz be olyan országokban, mint Belgium, Olaszország, Hollandia és Lengyelország. A játék minden időben és helyen másként teszi próbára vezetői képességeid Ha azt gondolod Te vagy a legjobb kamionsofőr a környéken, pattanj a kormány mögé és bizonyítsd!
Jellemzők:
Szállíts különböző rakományokat több, mint 60 európai városbaFuttasd fel saját vállalkozásod, mely még a karrier befejeztével is tovább fog nőniÁllítsd össze saját autógyűjteményed, vásárolj garázsokat, bérelj fel sofőröket, menedzseld saját céged és termelj minél több profitotAlakítsd szabadon járműved, állíts a teljesítményén és dekoráld kedvedreCseréld ki a világítást, a kipufogókat, a csöveket, a dudát és sok más alkatrésztSzáguldj a több ezer kilométernyi valós utakon, több száz valós tereptárggyal
Euro Truck Simulator 2: Going East!Járd be Lengyelország, a Cseh Köztársaság, Szlovákia, illetve Magyarország autópályáit és látogass el olyan városokba, mint Varsó, Krakkkó, Ostrava, Budapest vagy épp Kassa.
Jellemzők:
Tizenhárom új, közép- és észak-európai nagyváros, beleértve a két legnagyobbat a Euro Truck Simulator 2 univerzumában – Budapest és Debrecen.Új utak Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon.Újabb tereptárgyak és feljavított környezeti elemek.Hódíts meg új piacokat, terjeszkedj és fald a kilométereket.Látogass el a virtuális Magyarországra.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest