Ezek voltak a legcukibb kisállatok a héten

Budapest
4 éve, 10 hónapja

A felelős állattartásról sokszor hallunk és beszélünk, hiszen egy kedvenc tartása nagy elkötelezettséggel jár, de emellett rengeteg örömmel ajándékozhatnak meg minket. Kutatások bizonyítják, hogy akik kisállatot tartanak, sokkal jobban viselik a mindennapos stresszt és egészségesebbek, mint azok, akik nem tartanak állatot. Viszont számolnunk kell azzal is, hogy kis barátaink nem csak örömet, hanem feladatokat is jelentenek számunkra, ezért egy állat befogadása nem történhet meggondolatlanul. Kisméretű lakásba csak olyan kisállatot fogadjuk be, aminek megfelel a környezet.


Vadászgörény

Ez az aranyos vadászgörény fedeztetést vállal. Fontos tudni, hogy a vadászgörény kifejezetten nagy mozgásigényű kisállat. Nem lehet egész nap egy ketrecbe zárva tartani és nem is ajánlott. Legjobb, ha szabadon tartjuk a lakásban, esetleg egy külön szobát alakítunk, ki a számára vagy naponta többször sétáltassuk. Amikor nincs szem előtt érdemes olyan helyiségbe vagy megfelelő méretű, jól zárható ketrecbe zárni, ahol nem okozhat bajt. Megfelelő búvó illetve alvóládát, etetőedényt, itatót, alomtálcát mindenképpen igényelnek, szeretik a játékokat, a függőágyat. Nagyon szeret apróbb tárgyakat elcsenni és azokat jól elrejteni.

 

Maine coon cicák

A következő hirdetésben maine coon cicákat kínálnak. Azt írják, hogy a cicák családi környezetben nevelkednek, és hamar beilleszkednek.  A maine coon macskának hosszú szőre gondozást igényel, naponta, de legalább hetente fésülni kell, emellett rendkívül öntörvényű fajta.



 

Ordas kutyus

Ha menhelyről fogadsz örökbe kutyát, amellett hogy megmentesz egy ártatlan életet példád mutatsz mások számára. Ordas az ózdi gyepmesteri telepen várja új gazdáját. Két év körüli, közepes nagyságú kan kutyus.

 

Rezsőke kan kutyus

Rezsőke, örökbe fogadható egy gyepmesteri telepen. Ennek az aranyos, még csak 8 hetes kiskutyának, szerető családra lenne szüksége. Olyan gazdik jelentkezését várják, akik tisztában vannak egy kölyökkutya felnevelésének nehézségeivel, de vállalják, hogy megmentik ezt az ártatlan csöppséget.

 

Vietnámi malacok

Vietnámi malacokat kínálnak különböző nagyságban eladásra. Ez a fajta leginkább csoportban szeret élni, egyedül magányossá válhat, ezért célszerű egyszerre többet beszerezni. Tartását illetően egy szél és esővédett, télen fagymentes helyet kialakítani számukra, de ezeket a malacokat bent is tarthatjuk, nagyon tiszta állatok, csak fürdetni kell. Több kutatás bizonyítja, hogy a malacok rendkívül értelmesek és ragaszkodók gazdáikhoz.


 

Törpesün

Olvadunk ezektől az afrikai fehérhasú törpesün babáktól. Fontos tudni, hogy ezek a sünök éjszaka aktívak, nappal a relytekhelyükön pihennek. Kézbe vehetők miután megismerték a gazdit és tüskéikkel nem szúrnak.


 




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest