Ezeket a kategóriákat nézd, ha állást keresel

Budapest
3 éve, 10 hónapja

Álláshirdetések a Maxaprón


Sokan keresnek munkát a mostani helyzetben, ezért összeszedtük, hogy melyik álláshirdetési kategóriában érdemes keresgélni a maxapro.hu hirdetési portálon. Érdemes az oldalon település vagy megye szerint szűrni vagy ha konkrét munkát keresünk, akkor a kereső segítségével rászűrni ezekre.


Fizikai munka álláshirdetések

A legtöbb elérhető álláshirdetés a fizikai munka kategóriában van, cikkünk írásakor majdnem 9000 db hirdetés volt az oldalon. Ezek között bőven vannak betanított munkák, de számos szakmunka is, mint például villanyszerelő, kőműves, virágkötő vagy kertgondozói állás is. 


Irodai munka és adminisztráció

A második legtöbb munkalehetőség az irodai munka kategóriában található, itt majdnem 2000 db aktuális hirdetést találunk. Sok helyre keresnek asszisztenst és ügyintézőt, de call centerekbe is várnak új munkaerőt. A legtöbb helyen előny valamilyen nyelvtudás.


Gyártás, üzemeltetési munka apróhirdetések

Szakképesítéssel vagy szakmai irányú tapasztalattal érdemes böngészni ennek a kategóriának a hirdetéseit is. Keresnek lakatost, CNC szakembert, karbantartót, de raktárost és ellenőröket is.


Vendéglátás álláshirdetések

Több mint 1500 db munkalehetőséget találunk az éttermi munka, vendéglátás kategóriában is. Szakács, pultos, felszolgáló, konyhalány és konyhai kisegítő helyekre keresnek új munkaerőt, akár még külföldi munkalehetőséget is találhatunk (főleg ausztriai, svájci vendéglátós munkák vannak a külföldiek között). Kezdődik lassan a nyári szezon, újranyitnak az éttermek és kávézók, így van esély jó munkát találni.


Logisztika, szállítmányozás

Ha sofőr vagy kamionos munkát keres valaki, akkor ebben a kategóriában megéri szétnézni, nemzetközi és belföldi irányokba is keresnek új embereket. Ha a napi sok órányi vezetés nem a kedvencünk, akkor is találni jó lehetőségeket, targoncásként, raktárosként vagy fuvarszervezőként is el lehet helyezkedni.


Értékesítői munkalehetőségek

Értékeséssel foglalkozó munkák közül is több mint 1200 darabot találhatunk az oldalon. Ezek között érdemes jól megfontoltan válogatni, sokszor hangzatos ígéretekkel és kiemelkedő pénzkeresti lehetőséggel próbálják felkelteni az érdeklődést, ezeknek azonban alaposan kérdezzünk utána, mielőtt jelentkeznénk az állásra. Vannak szép számmal telefonos értékesítői munkák, amiknek előnye, hogy sokszor rugalmas munkaidőben vagy részmunkaidőben (4 órás vagy 6 órás) is végezhetők.


Egyéb munkák

Ha a fenti kategóriákban nem találtunk megfelelőt, érdemes az egyéb kategória álláshirdetéseit is átnézni, ezen az oldalon majdnem 7000 db aktuális hirdetést találni.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest