Fém puffer víztartály RO víztisztító berendezésekhez, 20 liter

28 900 Ft
Budapest
1 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8823520
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
RO víztartály fordított ozmózis rendszerű víztisztító berendezésekhez.
A hagyományos felépítésű fordított ozmózis technológiát használó vízszűrő berendezések elengedhetetlen kiegészítője.
Miért van rá szükség?
Puffer szerepe van, hiszen egy alap RO membrán víztermelése elég csekély. 50 GPD-s membrán esetén a maximális napi teljesítmény 190 liter. Percenkénti teljesítményre átszámítva: kb. 1.3 dl, ami gyakorlatban azt jelenti, hogy egy pohár megtöltéséhez legalább 2 percre van szükség!
A felgyorsult világunkban senki sem szeretné 2 percig tartani a vizespoharat a csap alatt, nem beszélve a több literes fazekokról, esetleg locsoló kannákról. Ezért van szükség a tartályra (kivéve a direkt átfolyós berendezéseknél). 
Miből készül?
A tartály fémből készült, a vízzel értintkező felület polipropilén bevonatot kapott, a külseje, pedig színterezett. A membrán alapanyaga butil gumi. 
Karbantartása
Karbantartására fokozottan ügyelni kell! Minden víztisztító szűrőbetét cserénél elengedhetetlenül szükséges a rendszer fertőtlenítése megfelelő szerrel. A tartály sem kivétel, minden esetben engedjünk bele fertőtlenítő szert a víztisztító berendezés szervizelése közben. 
1-2 évente érdemes a levegő nyomását ellenőrizni, ezért található az oldalán egy hagyományos kerékpár szelep (általában kék kupak van rácsavarva). Üres állapotban a tartályban 0,5 bar nyomásnak kell lennie. Természetes, hogy idővel ez csökken (mint a kerékpár és az autó gumiknál), ez esetben nincsen semmi gond, csak rá kell tölteni. A tartályban lévő levegő mennyisége a csaptelepen kifolyó víz nyomására van hatással. Ha már lassan folyik ki a tisztított víz, nagy valószínűséggel fújni kell a tartályba.
Elhelyezése
Állítva vagy fektetve is elhelyezhető, de ha választhat a lehetőségek között, akkor inkább állítva ajánljuk, mert a dobozban mellékelt talp úgy passzol hozzá.
Sokszor szokott még kérdés lenni, hogy a víztisztítótól vagy a kifolyó csaptól milyen messzire lehet elhelyezni. Maximum 5 méteres vízcső használatát szoktuk javasolni. 
Garancia
Az összes fémből készült RO tartályra emelt 3 év garanciát (jótállást) vállalunk fogyasztók számára!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Víztisztitó Market Webáruház

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Víztisztitó Market Webáruház

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest