Gigabyte A520 Aorus Elite, PCIe 3.0 x4 M.2, RGB FUSION 2.0, Gaming, ATX alaplap - GIGABYTE

34 564 Ft
Budapest
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10790186
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az AORUS Core-t a sólyom agresszív természete és vadászati ​​képessége ihlette. A sólyom borotvaéles karmai segítségével rendkívüli hatékonysággal és precizitással gyorsan lecsap zsákmányára, amely tulajdonságokat az AORUS dizájn finom részletei is jól példáznak.

5+3 fázisú tiszta digitális VRM megoldás alacsony RDS(bekapcsolt) MOSFET-ekkel

 

A GIGABYTE AORUS sorozatú alaplapok 5+3 fázisú, tiszta digitális PWM + Low RDS(on) MOSFET-ek kialakítását használják a 3. generációs AMD Ryzen™ CPU-k támogatására azáltal, hogy hihetetlen pontosságot biztosítanak az alaplap legenergia-igényesebb és energiaérzékeny alkatrészei számára. valamint fokozott rendszerteljesítményt és tökéletes hardveres méretezhetőséget biztosít.

 


Az iparág vezető LAN statikus elektromosság és túlfeszültség elleni védelme

 

A GIGABYTE alaplapok a hagyományos IC-ekhez képest akár 3-szor nagyobb ESD-ellenállású IC-ket használnak. Ez segít jobban megvédeni az alaplapot és annak alkatrészeit a statikus elektromosság által okozott esetleges károktól. A GIGABYTE alaplapok speciális túlfeszültség-gátló IC-kkel is rendelkeznek, amelyek megvédik az alaplapot és a számítógépet az esetlegesen előforduló túlfeszültségektől, így biztosítva, hogy számítógépe fel legyen szerelve az esetlegesen szabálytalan és inkonzisztens tápellátással.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest