Google Cloud a gyakorlatban - 10 példa, hogyan tudod használni cégednél

Budapest
3 éve, 4 hónapja

A Google Cloud Platform, mint modern eszközök halmaza, továbbra is egyre népszerűbb a felhasználók körében. Az egyes webhelytulajdonosoktól kezdve a startupokon át a vállalatokig - mindenki csaknem 200 szolgáltatás közül választhat. Összegyűjtöttünk 9 példát a felhő használatára. Ellenőrizze, melyik lesz előnyös az Ön számára.

 

Google Cloud a gyakorlatban

 

A Google Cloud Platform, mint modern eszközök halmaza, továbbra is egyre népszerűbb a felhasználók körében. Az egyes webhelytulajdonosoktól kezdve a startupokon át a vállalatokig - mindenki csaknem 200 szolgáltatás közül választhat. Összegyűjtöttünk 9 példát a felhő használatára. Ellenőrizze, melyik lesz előnyös az Ön számára.

1. A Google Cloud segítséget nyújt vállalkozás indításához

Ha az, hogy akadályozza meg az alkalmazás ötletének tesztelését, az az erőforrások hiánya, akkor a Google Cloud jelentheti a megoldást az Ön számára. A Google 300$ dolláros utalványt kínál az új felhasználók számára egy évre (a román Google Partnerrel - Fly On The Cloud együttműködés esetén az utalvány 500$ dollár). Ezek az intézkedések lehetővé teszik, hogy megtegye az első lépéseket a felhőben.

2. Az erőforrások biztonságos tárolása

A Google Cloud szerverterület arról ismert, hogy a biztonságot helyezi előtérbe. Több mint 500 szakértőből álló csapat biztosítja, hogy a felhőben tárolt adatok ne kerüljenek rossz kezekbe. Ennek oka többek között a többszörös, többdimenziós titkosítás. Ennek köszönhetően biztonságosan tárolhatja alkalmazásának adatait a felhőben.

3. Machine learning

Az óriás Google a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia területén is széles eszközkészletet kínál. Az AI bevezetése az alkalmazásba olyan eszközök segítségével lehetséges, mint a TensorFlow. Gyorsan ellenőrizheti az Ön dokumentumait a Vision OCR technológia segítségével, amely több mint 200 nyelven érhető el.

 

Google Cloud a gyakorlatban

4. Adatmigrációk

A Google Cloud szolgáltatásban elérhető technológiák lehetővé teszik az infrastruktúra korszerűsítését, beleértve az újbóli tárhelyszolgáltatást és a platformcserét. A virtuális gép alkalmazásának áttelepítése lehetővé teszi a teljesítmény, a méretezhetőség és a biztonság optimalizálását.

5. Natív alkalmazások létrehozása a felhőben

A Google Cloud lehetővé teszi a felhőben natív alkalmazások futtatását és támogatását is. Az infrastruktúra kezelésének hiánya lehetővé teszi a kód fejlesztésére való összpontosítást, és az open source technológia gyorsabb szoftverfejlesztést és nagyobb rugalmasságot garantál.

 

Google Cloud a gyakorlatban

6. Tartalom előállítása és terjesztése

A Google Cloud globális infrastruktúrája a kreatív emberek számára is támogatást nyújt. A biztonságos, virtuális munkaterületek zökkenőmentes együttműködést tesznek lehetővé, a Google Workspace és a Google Meet pedig megalapozhatja a megnövekedett termelékenységet a csapat tagjai számára szerte a világon.

7. Az oktatás megkönnyítése

A COVID-19 járvány növelte a távmunka, de a távoktatás fontosságát is. A biztonsági elemzések kínálatával a Google Cloud lehetővé teszi skálázható infrastruktúra kiépítését az oktatási intézmények számára vagy az alkalmazások korszerűsítésére.

8. Az egészségügyi ellátás támogatása

A Google Cloud szolgáltatásai szintén hozzájárulnak a hatékony egészségügyi ellátás teljes távoli biztosításához. A Google Meet lehetővé teszi a tele-kapcsolatot a betegekkel, és a földrajzi adatok használata útmutatást nyújt számukra a kapcsolattartáshoz és a létesítményhez vezető útvonalhoz.

9. Megoldások banki ügyintézéshez

A Google Cloud sebessége lehetővé teszi a kockázatok nagymértékű kiszámítását és szimulálását, ami elengedhetetlen a hatékony banki tevékenységhez. Az AI-alapú kapcsolattartó központ olcsó és hatékony, 24/7 ügyfélszolgálatot biztosít.

10. Upscaling és downscaling

Nem nehéz fizikai kiszolgálókat vagy felhőalapú helyet vásárolni. Mi van azonban, ha egy adott időszakban nincs szükségünk annyi helyre az erőforrásaink számára? A Google Cloud fő előnye, hogy automatikusan alkalmazkodik szervezetünk feltételeihez. Az Ön vállalkozása növekszik, és több adatterületre van szüksége? Akkor  upscaling van használatban. Ha azonban csökkenteni kell a felhasznált terület mennyiségét, az automatikus downscaling miatt sokkal kevesebbet foglalunk el, így nem fizetünk a fel nem használt felhőterületért.

Ha a fent említett példák arra ösztönözték Önt, hogy tesztelje a Google Cloud Platform szolgáltatást, elindíthat egy ingyenes tesztet, ugyanakkor 500 dollárt kap, amelyet bármilyen módon felhasználhat a GCP platformon. Ehhez egyszerűen töltse ki az űrlapot ezen az oldalon https://flyonthecloud.com/hu/google-cloud-platform/




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest