Gorenje 3838782607714, Teljesen Beépíthető, 8 Hőfok, 8 Program, 16 Teríték, (C) Fehér mosogatógép

215 101 Ft
Budapest
4 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12289045
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
FlexUse

A 3 kosárból álló rendszer hihetetlen alkalmazkodóképességet biztosít minden igényéhez. A középső kosár golyóscsapágyakkal van felszerelve a valaha tapasztalt legcsendesebb és legsimább mozgás érdekében. A középső kosár 4 cm-re állítható magassága az állítható evőeszközkosárral, amely lehetővé teszi különböző méretű és formájú edények behelyezését és elmosását. Ezzel a 3 kosaras rendszerrel akár 16 terítéket is elmoshat egyszerre.

 


AutoProgram

Egy mosogatóprogram, amely akár 50%-os energiát takarít meg azáltal, hogy egyszerűen észleli, mennyire piszkosak az edények. A víz zavarosságára szolgáló speciális érzékelők érzékelik az edények szennyezettségét, és beállítják a fő mosogatás időtartamát, valamint a mosogatási ciklushoz a víz hőmérsékletét, amely 45 és 65 fok között lehet. Az automatikus program ezért mindig a legoptimálisabb és legenergiatakarékosabb módja a mosogatásnak

 


Inverteres PowerDrive motor

Az új, nagy teljesítményű Inverteres PowerDrive motoer fordulatszám-szabályozással nagy teljesítményt, jelentősen kisebb zajszintet, alacsony energiafogyasztást és hosszabb élettartamot biztosít.

 


SelfCleaning öntisztítő program

A tiszta mosogatógép belseje gondoskodik arról, hogy a mosogatás teljesítménye mindig az elvárásaidnak megfeleljen. Futtasd le az öntisztító programot havonta egyszer, és soha többé nem kell kézzel dörzsölnöd a mosogatógép belsejét, szórókarokat és a csöveket sem.

 


Állapotjelző LED világítás

A mosogatógép ajtajának alsó részére szerelt speciális LED lámpa folyamatosan jelzi a mosogatóprogram aktuális szakaszát. Így mindig tudni fogod, hogy a mosogatógép éppen dolgozik-e.

 


Total AquaStop

Az AquaStop biztonsági rendszerrel a mosogatógépet biztonságosan működtetheted éjszaka vagy a távolléted során is. Vízszivárgás esetén az AquaStop automatikusan lezárja a vízbeömlést, amíg a szivattyú kipumpálja a vizet a mosogatógépből. Az AquaStop működőképes marad a készülék teljes élettartama alatt.

 


MultiClack

Az igazán egyszerű, kétszintű kosárállító rendszer lehetővé teszi, hogy a legnagyobb edények és tányérok is elférjenek. A mosogatógép belsejét teljesen az aktuális igényeidhez igazítja.

 


ExtraHygiene program

Az ExtraHygiene program tartalmaz egy további öblítést hideg vízzel, majd egy 70°C-os forró vízzel történő átmosást, hogy az összes baktérium 99,9%-át elpusztítsa. A sterilizálási program bárki számára nagyon hasznos lehet, aki kiemelkedőe higiéniai eredményre vágyik.

 


SelfCleaning öntisztító szűrő

Az öblítőrendszer és az automatikus szűrőeltömődés elleni védelem biztosítja a szűrő hibamentes működését és lényegesen kevesebb tisztítást.

 


GlassProgram pohártisztító program

Ezzel a speciálisan kifejlesztett üvegmosó programmal a Gorenje UltraClean mosogatógépek kíméletesen gondoskodnak mindenféle üvegfajtáról. Alacsonyabb mosási hmőérsékletének köszönhetően még a kristályüvegek esetében is biztonságosan használható.

 


Melegvizes összeköttetés

A Gorenje mosogatógépek hideg helyett meleg vízhez is (max. 70 °C) is csatlakoztathatók. A melegvíz csatlakozás kiválasztása lerövidíti a program idejét és csökkenti a mosogatógép áramfogyasztását is. Környezet -és pénztárcabarát megoldás családja számára.

 


Állítható kosarak

A kosarak kiemelt mozgatható elemekkel és testreszabható kosárkiosztással vannak felszerelve a könnyű bepakolás érdekében. Az igazán egyszerű, kétszintű kosárállító rendszer lehetővé teszi, hogy a legnagyobb edények és tányérok is elférjenek. Az alsó kosárban lévő tányértartó könnyedén összecsukható. Az evőeszközök tökéletesen elrendezhetők egy speciális tálcán, ahol elkülönítve vannak elhelyezve, a tökéletes tisztítási és szárítási eredmények érdekében. Minden részlet gondosan megtervezett a lehető legegyszerűbb kezelés érdekében.

 


EcoProgram

Ha ez ECO programot választod, a készülék alacsonyabb mosási és öblítési hőmérsékletet használ, minimálisra csökkenti a szükséges vízmennyiséget, miközben eltávolítja a szennyeződéseket.

 


16 teríték

A Gorenje UltraClean mosogatógépek elegendő helyet biztosítanak minden igényhez. Három kosárral egyszerre akár 16 teríték is elmosogatható. A teljesen rugalmas beltér különböző rakodási lehetőségeket tesz lehetővé, a használata egyszerű.

 


Felső szórókar

A felső szórókar jobb vízáramlást biztosít az öblítés során így akár 30%-kal jobb tisztítási eredmény érhető el. Minden edény és evőeszköz tökéletesen tiszta lesz. Minden három fiókos modell esetében elérhető.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest