Ezt a hirdetést archiválták.

Használt E-TWOW Booster ES - Fekete #1486

Budapest
1 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10199130
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Egyéb jármű
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A mozgás valódi forradalma! Mert az energia érték!



Ismerd meg a Futurer Elektromos Rollerek immár 9. generációját!  Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégis kimagasló hatósugárral rendelkező Futurer E-TWOW Booster ES rollereket!



Valószínűleg a leggazdaságosabb nem emberi erővel hajtott jármű a történelemben! (6,15-7,7 Wh/km!) Továbbfejlesztett zárszerkezetével még egyszerűbb összecsukni és kinyitni! A beépített innovatív technológiáknak köszönhetően nagyon gazdaságos, és nagyon kényelmes jármű! Könnyedén elfér akár egy pici előszobában, a legkisebb autók csomagtartójában, a munkahelyeden az íróasztal alatt, a buszon a metrón az ülés alatt…(Sehol sem pótdíjköteles összecsukott állapotban!)  Képzeld el hogy egyetlen töltéssel (kb 15 Ft) 30 km szabadságot kapsz! Mindezt egy  mindössze 11.6 kg-os, nagyon szerethető kis eszközben. Hódítsd meg a várost! Kérd hozzá a táskát is, és vidd el bárhová! Például nyaralás közben sokkal több mindent megnézhetsz, ha a Booster Plus ES rollert használod.



Fontos még tudni, hogy elektromos rollerektől példátlan módon az összes E-TWOW hagyományos módon is kompromisszumok nélkül rollerezhető. Mindegy, hogy be vagy ki van kapcsolva, nincs ellenállása a motornak ha lábbal hajtjuk. Magyarul ha akarom sima roller, ha akarom elektromos… 2 roller egyben.



Már Bluetooth kapcsolattal! Próbáld ki az E-TWOW Connect Appot okostelefonodon.



Kinek ajánljuk?:



Aki egy erős rollert keres mindennapi közlekedésre és nincs feltétlenül kihegyezve a hatótávra. Kiváló választás mindennapi munkába járáshoz, hétvégi szabad idős tevékenységhez, kirándulni vagy csak lemenni a kikötőbe.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest