Home Robot RV500, 55 W, 150 Perc Üzemidő, Smart, Száraz-nedves, HEPA Szűrő, WiFi, Fehér robotporszív

55 418 Ft
Budapest
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12318407
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Üdvözlünk az otthoni takarítás jövőjében! A HOME ROBOT RV500 Intelligens robotporszívó az ideális megoldás azoknak, akik szeretnék egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a takarítást. Az innovatív technológiájával és fejlett funkcionalitásával minden otthon tiszta és rendezett lesz, ráadásul több időd marad az élvezetesebb dolgokra.

Okostelefonról vezérelhető, ingyenes Tuya applikáció iOS és Android telefonokra, hangvezérlés Alexa és a Google Assistant segítségével, Wi-Fi csatlakozás, távirányító.

Az RV500 a legújabb technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy a lehető legtöbbet hozza ki minden takarítási feladatból. A porszívó technológiája azon alapul, hogy az automatikus takarítás során a robot érzékelőit használja a hatékonyabb és pontosabb takarítás érdekében. A robot automatikusan érzékeli a padló típusát, így azonnal alkalmazkodik a kemény padlóktól a szőnyegekig.

Az RV500 Intelligens robotporszívó és felmosó, amely teljes és hatékony tisztítási élményt biztosít. Ez a 3 az 1-ben intelligens Wi-Fi robottisztító felsöpri, felporszívózza és felmossa a padlót. Még akkor is képes kitakarítani a lakást, ha távol vagy.

Porszívózás, seprés és felmosás 3 az 1-ben

A HOME ROBOT RV500 Intelligens robotporszívó tökéletesen megfelel a legmodernebb technológiai elvárásoknak. A 3 az 1-ben intelligens Wi-Fi robottisztító képes felsöpörni, felporszívózni és felmosni a padlót, akár távolról vezérelve is.

Okostelefonról is vezérelhető

Egyszerűen csatlakoztasd az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és használd a Tuya alkalmazáson (iOS és Android), a távirányítón vagy magának a robotnak a gombjain keresztül. A HOME ROBOT RV500 robotporszívó támogatja a hangvezérlést is az Alexa és a Google Assistant segítségével.

Tökéletes takarítás

1400 Pa teljes szívással ez a 3 az 1-ben robottisztító könnyedén megbirkózik a padlótisztítás széles skálájával. A felmosó funkciónak köszönhetően kemény padlókhoz is használható. Egyszerűen töltsd fel a víztartályát és a porszívó a felszívás után azonnal feltörli a padlót.

Az antisztatikus oldalsó két kefe végigsöpri a falak melletti és nehezen elérhető részeket is összegyűjtve a port és törmeléket, a központi nagy elszívó réshez söpörve azokat. Az új generációs erőteljes, 1400pa kefe nélküli BLDC motornak köszönhetően a porszívó hatékonyan és hosszú élettartam mellett látja el a feladatát.

Az RV500 további előnye az, hogy a robot alkalmazkodik a bútorokhoz és a falakhoz, így azokat nem karcolja meg takarítás közben. Az érzékelői felismerik a tárgyakat és a falakat, és elkerülik azokat a takarítás során. Emellett az RV500 alacsony profilja miatt könnyen átmegy az alacsonyabb bútorok alatt is. A szenzorok érzékelik a falakat, az akadályokat vagy a lépcsőket, megóvva ezáltal a készüléket az ütközéstől és a leeséstől. Ha végzett a takarítással vagy ha az akkumulátor lemerül, a HOME ROBOT RV500 Intelligens robotporszívó automatikusan visszatér a töltőhöz, hogy feltöltődjön, így mindig készen áll a következő munkára.

Kevesebb por, kevesebb allergia

A robotporszívó vízzel tisztítható, nagy hatékonyságú HEPA szűrővel rendelkezik, amely eltávolítja a levegőből a finom részecskéket, csökkentve ezzel az allergiás tüneteket. A HEPA-szűrő képes a 0,3 mikronos porszemcsék 99,95%-át (beleértve a spórákat és a penész atkákat is) kiszűrni, garantálva ezzel a magas szűrési minőséget. 

Nagy hatékonyság, csendes működés

A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően a robottisztító akár 150 percig is képes megszakítás nélkül működni, és gyorsan újratölthető. Az egyedülálló töltőállomása könnyedén beállítható, és az RV500 automatikusan visszatér a töltőhöz, ha az akkumulátora lemerülne.

A kefe nélküli nagy sebességű BLDC motor erős, 1400 Pa szívóerővel, ugyanakkor kifejezetten halk üzemmóddal rendelkezik: az egész gép zajszintje alacsonyabb, mint 60 dB.

Választható szívási mód

A normál szívás tökéletes a napi tisztításhoz, de ha mélytisztításra van szükség, használd a max módot. A HOME ROBOT RV500 Intelligens robotporszívó erős szívással rendelkezik, amely eltávolítja a makacs szennyeződéseket, és alapos tisztítást biztosít a lakásban.

Könnyű karbantartás

A HOME ROBOT RV500 Intelligens robotporszívó azonban nem csak hatékony és intelligens, hanem könnyen karbantartható is. A porszívó szűrője könnyen cserélhető, és a porszívó tartálya egyszerűen kiüríthető, így az RV500 mindig készen áll az újabb takarítási feladatokra.

Az RV500 az innovatív technológiájával és funkcionalitásával az ideális választás azoknak az embereknek, akik szeretnék egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a takarítást. Az RV500 nem csak tisztán tartja a lakást, hanem időt és energiát is takarít meg, így több időt és energiát szentelhetsz azokra a dolgokra, amelyek valóban számítanak.

Az RV500 az intelligens robotporszívók legjobbika, amely tisztán és rendezetten tartja az otthonodat, anélkül, hogy aggódnod kellene a takarítás miatt. Az RV500 további előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetőség, az okos otthoni rendszerekkel való kompatibilitás és a könnyen karbantarthatóság. Ha szeretnéd, hogy otthonod mindig tiszta és rendezett legyen, az RV500 az ideális megoldás az számodra.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • 80-120 literes gázbojlerhez (EUROSIT 630)
    Budapest XVIII. kerület
    80-120 literes gázbojler (bontott) komplett gázszelep-égőfej-védelmek (együttes szerelvény) 630 Eurosit gázszelep. (a víz 40-80fok között szabályozható) (tartály lyukadás miatt bontott) Átvehető: Bpest 18.ker. (közel a Béke térhez) T:20-kettőtizennyo...
    29 999 Ft
  • 6t műhely bak párban
    Budapest X. kerület, Maglódi út 69.
    6t teherbírással, személyautók, kisbuszok és teherautók alátámasztásához. Robusztus vázkialakítás többhelyzetű állítható fogasrúddal, biztonsági zárófüllel. Maximális terhelés: 6 tonna Minimális magasság: 380 mm Maximális magasság: 590 mm Forgalmazó:...
    18 000 Ft
  • Dugókulcs adapter készlet 4 részes
    Budapest X. kerület, Budapest, Maglódi út 69.
    - praktikus segítő összeszerelési és telepítési munkákhoz, bútorok összeszereléséhez vagy egyéb barkácsolási és háztartási feladatokhoz - ezzel a készlettel mindig kéznél van a megfelelő adapter - alkalmas ütvecsavarozó funkcióval nem rendelkező fúró...
    2 000 Ft
  • Gyémánt vágókorong, univerzális 230mm
    Budapest X. kerület, Budapest, Maglódi út 69.
    Technikai paraméterek: Korong átmérője: 230 mm Furatátmérő: 22,2 mm Felhasználás: Beton klinker márványmáz Tetőcserepek Tégla Homokkő Forgalmazó: Heidmann Származási ország: Lengyelország Cikkszám: H00102 Szállítási súly: 0.6 kg Minden esetben a hiva...
    4 500 Ft
  • Fékmunkahenger visszanyomó 18 részes jobbos-balos
    Budapest X. kerület, Budapest, Maglódi út 69.
    Jobbos és balos kivitel egyaránt 15 különböző méretű adapterrel! Használható egy dugattyús féknyergekhez, a fék munkahengerek visszanyomására és betekerésére. jobb- és baloldali visszanyomó egyaránt A fékmunkahengerekre gyakorolt - forgásszöggel elle...
    7 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest