HP OMEN 27 780F9AA 27" FHD 1920x1080 165Hz 1ms HDMI DP (E) Fekete IPS monitor - HEWLETT PACKARD

89 828 Ft
Budapest
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11097569
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
NINCS KÉSÉS. CSAK GYORS MŰKÖDÉS.

Mostantól semmi sem vonja el a figyelmét az események egyetlen képkockájáról sem. Ez a képernyő a 165 Hz-es frissítési gyakoriságnak és az 1 ezredmásodperces szürkeárnyalat-váltási válaszidőnek (túlhajtással) köszönhetően gondoskodik az elmosódásmentes élményről, hogy minden képpont lépést tartson Önnel. Az AMD FreeSync™ Premium technológiájával nincs többé szaggatás vagy akadozás.

ELMERÜLHET A LÁTVÁNYVILÁGBAN

Az FHD felbontás éles látványvilága révén kedvenc virtuális világai rendkívül valósághűen jelennek meg. A 99%-os sRGB és a 95%-os DCI-P3 színskála élénk színeinek és árnyalatainak köszönhetően elmerülhet az élethű játékmenetben. Még árnyékban is élesen kivehetőek a részletek és az árnyalatok a HDR és az akár 400 nit fényerő révén.

SZEMÉLYRE SZABHATJA JÁTÉKTERÉT

A monitor nem csupán játék közben lenyűgöző: az új OMEN külső kifinomult és izgalmas, és új szintre emeli játéktere megjelenését. A portoknak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja gamer számítógépét, konzolját, vagy akár munkahelyi számítógépét is. Az egyszerű kábelkezelésnek és az állítható állványnak köszönhetően úgy rendezheti el az íróasztalát, ahogyan csak szeretné.


FHD felbontás


Merüljön el a részletekben, és élvezze az éles látványvilágot ezzel az 1920 x 1080-as Full HD felbontású, 27 hüvelykes képátlójú monitorral.




165 Hz-es frissítési gyakoriság


Tűéles akciók, érzékenyen reagáló műveletek, szinte teljesen élethű, szaggatásmentes kép.




HDR


Fedezzen fel új, gazdag színekben pompázó világokat az akár 400 nit fényerővel.




Játsszon még több színben


A 99%-os sRGB és a 95%-os DCI-P3 színskála szélesebb színtartománya és mélyebb árnyalatai nyújtotta színhűséggel belefeledkezhet a játékba.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest