HP OMEN 32q 31.5" 2560x1440 16.9 165Hz 1ms QHD (F) Fekete IPS monitor - HEWLETT PACKARD

154 163 Ft
Budapest
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11087678
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezze fel az új lehetőségeket az OMEN by HP 80,00 cm (31,5") képátlójú, 165 Hz-es képfrissítési frekvenciájú QHD játékmonitorral. A nagy teljesítménynek és a valósághű színeknek köszönhetően elveszíti magát kedvenc játékaiban, miközben a vékony kialakítás teszi ezt a monitort igazi figyelemfelkeltő az íróasztalodon.

NINCS KÉSÉS. CSAK TISZTA SEBESSÉG.

Tiszta akció képkockáról képkockára, zavaró tényezők nélkül. Ez a kijelző élethű képeket biztosít elmosódás nélkül, gyors, 165 Hz-es frissítési gyakorisággal és GTG válaszidővel, mindössze 1 ms-os túlhajtással. Az AMD FreeSync™ Premium technológiának köszönhetően a képernyő szakadása és késése a múlté.


VESZD EL MAGAD MÁSIK VILÁGBAN

Fedezzen fel olyan valósághű idegen világokat, mint maga az élet éles QHD felbontásban. Valósághű játékmenet élethű színekkel, árnyalatokkal és árnyalatokkal 99% sRGB és 95% DCI-P3 színskálával. A HDR-nek és az akár 400 nites fényerőnek köszönhetően még árnyékban is láthatja az apró részleteket.


ADJON ÚJ DIMENZIÓT JÁTÉKTERÜLETÉHEZ

Az OMEN bemutatja a játékon belüli és a játékon kívüli, hogy milyen lenyűgöző lehet egy játékbeállítás. Optimálisan fel van szerelve csatlakozókkal a játék PC, a játékkonzol és még a munkahelyi számítógép csatlakoztatásához. Az egyszerű kábelkezelés és az állítható állvány rendben és rendezetten tartja asztalát.


SZÓRAKOZÁS, AHOGY SZERETNÉD

Fedezze fel az OMEN Gaming Hub számtalan beállítását – egyablakos megoldást a rendszerkörnyezet testreszabásához. Kívánságainak megfelelően javíthatja monitora interakcióját bármely számítógéppel és kiválasztott kiegészítőkkel. Az OGH könnyedén lehetővé teszi a fejlesztéseket a hardvertől a szoftver szintjéig a még magával ragadó játékélmény érdekében.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest