Ezt a hirdetést archiválták.

Idős néni segítése (NEM eltartási szerződéssel!) szeretet alapon, lakhatási lehetőséggel

Budapest
2 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7211269
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Babysitter, Idősgondozás
Leírás
Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Egyedülálló, kedves, empatikus, megbízható (és maximalista) anyuka vagyok. Egy kölcsönös, szeretetre, tiszteletre alapuló kapcsolat lehetőségét vetem fel. 2 éves kislányommal munkába állás reményében szeretnék Budapestre költözni, ehhez azonban biztos lakhatásra van szükségünk. (Egy olyan helyre, ahol valóban otthon lehetünk). Szívesen költöznék össze olyan idős hölggyel, aki segítségre szorul, vagy csak szereti a gyerekzsivalyt és társaságra vágyik :)
Természetesen megismernénk egymást, és hivatalos szerződésbe foglalnánk közös életünket, ezzel is biztosítva hogy nincs szó semmiféle anyagi haszonszerzésről semmikor a későbbiekben sem!
Én egy igazán vidám, bolondos, jókedélyű anyuka vagyok, extrém szociális érzékkel és empátiával, és ilyen, nyitott személyiségű "nénit" is keresek, hiszen fontos és elengedhetetlen hogy egy húron pendüljünk.
Hiszem hogy vár ránk valahol a megfelelő személy akinek sokat tudunk adni és betölthetjük az űrt az életében :)
Valóban egyedülálló vagyok, nem jönne fel a lakásba senki idegen, se egy éjszakára se többre! Izombetegségem van, ezt nehéz lenne szavakban leírni,hogy mit jelent. Tulajdonképpen mindent eltudok végezni, de kicsit speciálisabb módon, és lassabban. Ennek ellenére mindent megoldok. Viszont emiatt nem tudok fizikai ápolásra (emlés, pelenkázásra) szoruló illetőről gondoskodni, mert gyengébb vagyok mint egy átlag ember. Ellenben örömmel vásárolok be, takarítok, adom azt az egyetlent, amim van; a szeretetem :)
Ha felkeltette érdeklődését a hirdetésem, kérem írjon üzenetet! :)

Tisztelettel; Kerekes Renáta

(Ui: magányos férfiak és hasonló jellegű üzeneteket kérem mellőzzük, ne pazaroljuk egymás idejét! )

/A csatolt kép nem a legjobban sikerült fotó :D /

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest