Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Idősgondozást, fogyatékkal élő ember gondozását vállalom!

Budapest Budapest környéke Veresegyház
3 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5359116
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egészségügyi munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Augusztustól vállalom 24 órás, bentlakásos idős-, ill. fogyatékkal élő ember gondozását, ápolását kétheti váltásban (esetleg helyettesítést)!
49 éves, egészséges, teljesen független, megbízható, komolyan gondolkodó ember vagyok. Szakképzett szociális gondozó- és ápoló. Alaptermészetem kedves, vidám, nyugodt.
Keresem azt az embert, akinek szüksége van az életviteléhez a szolgálataimra.
Feladataim közé tartozik a személyi higiéné biztosítása, az ápolt ember környezete rendben tartása, az egészségi állapotnak megfelelő ápolás/gondozás. A gondozott ember mentális-, és fizikai képességeinek megfelelő programok kivitelezése. Igény szerint séta, egyszerűbb tornáztatás, társasjáték, felolvasás, masszírozás. Nem trenírozás jelleggel! Illetve a felügyelet biztosítása, valamint ápolási napló, háztartáskönyv vezetése.
Finom, házias ételeket tudok készíteni, diétásat is. Szeretem a rendet, tisztaságot. Ügyesen meg tudom szervezni a mindennapokat. Van tapasztalatom az idősgondozásban, de öt évet töltöttem el egy négy végtag bénult (tetraplégiás) kedves fiatalember mellett is. + kettőt egy nem kedves mellett is. Szívesen szolgálok ki olyan embereket, akik korlátozva vannak valamilyen képességükben. Minden ajánlatra, kérésre válaszolok. Egy esetleges külföldi megbízás is érdekel. (Nem beszélek idegen nyelveket)

Az ideális munkavégzéshez a következő feltételek szükségesek:

A gondozott személy, a családja, és köztem megtartandó kölcsönös tisztelet, egymás mellé rendelt kölcsönös együttműködés az ellátott személy érdekében. Ha az ellátott személy egészségügyi ápolásra szorul, az egészségügyi dokumentum megtekintése, az egészségügyi személyzettel való kapcsolatteremtés lehetőségének biztosítása. Naponta kettő óra, vagy kétnaponta 3 óra szabadidő. Ha nem először kerül sor ápolásra, akkor az előző gondozóval való kapcsolatfelvétel biztosítása. Budapest vonzáskörzetén kívüli megkeresés esetén útiköltség térítés. A gondozás megkezdése előtt egy-két alkalommal egy 1-2 órás látogatás biztosítása beszélgetéssel, ismerkedéssel. Emberhez méltó munkabér+ teljes ellátás. Minimum 8 nm lakószoba.

Szükség esetén váltótárs van.

Megkeresésüket a h.ildico.h@freemail.hu email címen, vagy a 06 70 / 500 80 10 telefonszámon várom. A poszt alatt a hozzászólás lehetőségét kikapcsolom.


Köszönettel: Halász Ildikó

Kapcsolat a hirdetővel
  • Halász Ildikó

  • 7050080-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Budapest környéke
Veresegyház


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Halász Ildikó

  • 7050080-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Budapest környéke
Veresegyház