Indul az esküvői szezon – a tökéletes ruha nyomában

Budapest
2 éve, 10 hónapja

Indul az esküvői szezon, végre nagyobb lakodalmak is megtarthatók. A koronavírus járvány alaposan végig húzta a házasodni vágyó párok álmát. Azoknak, akik nagyobb ünneplésre vágytak várniuk kellett. Aki már túl van az esküvőszervezésen tudja, hogy nem is mindig olyan könnyű megszervezni egy tökéletes esküvőt!


Az első lépés a szervezés előtt, hogy végig gondoljuk az anyagi részét, mekkora összeget szánunk rá. Számba vesszük hány főt szeretnénk, ha velünk ünnepelne, és mi az, amiről nem akarunk lemondani. A tökéletes menyasszonyi ruha kérdése az egyik legfontosabb döntés egy nő életében. Van, aki azonnal beleszeret a tökéletes ruhába, mások hetekig próbálgatják a különböző fazonú és stílusú darabokat, míg rá nem lelnek a favorit menyasszonyi ruhára.

Azonban egy valami biztos. Figyelembe kell venni bizonyos szempontokat, amelyek befolyásolhatják a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztását. Át kell gondolni milyen stílusú, fazonú ruhát szeretnénk viselni a nagy napon. Akár választhatunk olyan ruhát, amit valaki már viselt egyszer, másodkézből nagyon kedvező áron juthatunk hozzá.


A fazon esetében az alakot kell figyelembe venni. Itt még nem kell részletekbe menően kigondolni, milyen ruhát szeretnél, elég csak a sziluettet, a formát kitalálni. Hangsúlyos sellő vagy karcsú derekú királykisasszony ruháról álmodozol? Mennyit szeretnél láttatni a testedből? Akarod, hogy fedje a válladat? Pántos vagy pánt nélküli ruhát szeretnél? Legyen hosszú ujjas, rövid vagy ujjatlan? Dekoltált vagy zárt? Klasszikus míderes vagy lazább felsőrésszel készüljön? Hosszú vagy rövid szoknyás? Elől rövidebb hátul hosszabb fazon? Ne feledjük, ha megvan az álomruhánk az már fél siker, de még mindig rengeteg teendőnk van.


Tökéletes menyasszonyi ruha

Ez a csodás menyasszonyi ruha hófehér és szatén anyagú. Felette csipkére hímzett, gyöngyökkel díszített, nincs abroncsa. Tartozik hozzá egy fejdísz fátyollal. A ruha 45 ezer forintba kerül. 


csodás menyasszonyi ruhák


Hosszú ujjú csipkés, felcsatolható uszályos esküvői, menyasszonyi ruha. Mindössze 39 ezer forint ez a különleges megoldású mutatós ruha.


Menyasszonyi ruhák országosan


A teltebb lányok számára kínál lehetőséget a hirdetésben szereplő ruhaszalon. Az Angel Moletti Delux Esküvői ruhaszalonban nagyobb méretű esküvői ruhákat vásárolhatsz Budapesten.





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest