Infravörös gyógypárna 60 W-os 660 nm 850 nm-es, ízületi fájdalmakra, visszérgyógyításra, fogyásra.

48 000 Ft
Budapest Budapest
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12469336
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Fényterápiás gyógy fénypárna infravörös 60 W-os 660 nm 850 nm-es, derék, hát, has, térd, csukló, ízületi fájdalmakra, visszérgyógyításra, fogyásra.

Piros fényterápiás pakolás a fájdalomcsillapításhoz 60 W-os hordozható 660 nm-es és 850 nm-es piros fényterápiás készülék automatikus pakolás Infravörös terápia
A VÖRÖS FÉNYTERÁPIÁS ÖV ALAPELVEI
Mivel az infravörös sugarak mélyen behatolnak az emberi test bőr alatti szöveteibe, az infravörös reakciót a bőr mélyén lévő bőr hőmérsékletének növelésére, a hajszálerek kitágítására, a vérkeringés serkentésére, az enzimek élénkítésére, a vér és a sejt erősítésére használják. Szöveti anyagcserét, valamint az infravörös sugarak mély behatolása az izmok és ízületek mélyére is eljuthat, ezáltal a szervezet belső melegét, ellazítja az izmokat, elősegíti az oxigén- és tápanyagcserét a mikrovaszkuláris hálózatban, megszünteti a fáradt anyagok felhalmozódását, ill. tejsav és egyéb öregedési hulladékok felhalmozódását a szervezetben. Kiváló hatással van a belső duzzanat megszüntetésére és a fájások enyhítésére. A távoli infravörös sugárzás által kiváltott mély hőhatás a szervezetben aktiválhatja a sejteket, javíthatja a szövetek regenerálódását, elősegítheti a sejtnövekedést, erősítheti a májműködést, javíthatja a máj méregtelenítését, valamint jó állapotban tarthatja a belső szerveket.
A legjobb betegségmegelőzési stratégiának mondható.

A VÖRÖS FÉNY TERÁPIÁS ÖV FOGYÁSI ALAPELVEI: az infravörös sugarak besugározzák az emberi testet, hogy rezonancia-abszorpciót hozzon létre, ami fáradtságot és öregedést okozó anyagokat, például tejsav, szabad zsírsavak, koleszterin, bőr alatti zsírfelesleg stb. a szőrtüsző megnyílása és a bőr alatti zsír, anélkül, hogy áthaladna a vesén, közvetlenül a bőrből metabolizálódik. Ezért simává és puhává teheti a bőrt. A távoli infravörös sugarak fizioterápiás hatása növelheti a szervezet hőenergiáját és aktiválhatja a sejteket, ezáltal elősegítheti a zsírszövet anyagcseréjét, az égést és lebontást, valamint a felesleges zsír elfogyasztását, ezáltal hatékonyan fogyhat.

VÖRÖS FÉNYTERÁPIA ÉS KÖZELI INFRAVÖRÖS KOMBINÁCIÓ. A vörös fény hullámhosszait nagyobb arányban nyeli el a bőrszövet, így különösen hatékonyan javítja a bőr egészségét és növeli a kollagén termelést. A közeli infravörös fény 850 nm-es hullámhossza hosszabb, mint a vörös fény, energiát szállítanak a test sejtjeinek, így ideális az izmok regenerálódásának fokozására, az ízületi fájdalmak és gyulladások csökkentésére.

LEFEDETT TERÜLET ÉS HORDOZHATÓ, KÉNYELMES HASZNÁLAT. A könnyű mikro plüss szálak maximális kényelmet biztosítanak a mindennapi használatra. Az állítható pántok segítik a világítási rendszert a célterület körüli illeszkedésében. Töltőterminálhoz csatlakoztatva bármikor és bárhol élvezheti. Élvezheti a közeli infravörös terápiás fényt otthon, a munkahelyén, az autóban, jóga közben, és útközben is mindig naprakész lehet az egészségére. A könnyű és vékony LED piros fényszőnyeg kényelmetlenség nélkül használható.

TERMÉSZETES. BIZTONSÁGOS. Tudta, hogy a vörös fényterápia biztonságos, koncentrált hullámhosszú természetes fényt juttat a bőrébe és a sejtjeibe, ahol csökkenti az oxidatív stresszt és serkenti a sejtek energiatermelését? A terápiás öv besugárzása meghaladja a 130 mw/cm⊃2-t; a felszínen 0 EMF kimenet. Használja az eszközt naponta 1-2 alkalommal, és legalább 4 hétig tartson, és minden alkalommal javasolt 20 perc egy kezelési területen (egy terápiás alkalom során ne haladja meg a 40 percet), majd helyezze át az eszközt a következő kezelési területre. Fájdalomcsillapításra, sérülések helyreállítására és izomlazításra tervezték.
Az előnyöket számos klinikai tanulmány igazolta, ezért bízzon benne, hogy szervezete minden kezelésből profitál. Általában 1-2 hétre van szükség a fájdalomcsillapításhoz és a sebek gyorsabb gyógyulásához, és 1-2 hónapot vesz igénybe, hogy észrevegye egészségügyi problémáinak javulását.
A készülék 15 perc, 30 perc, 45 perc időbeállítással rendelkezik.
60 ledes
25 x 12.5 cm.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógylézer

  • 0670245-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógylézer

  • 0670245-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Budapest