Inox gombócfőző, párolóbetét

3 690 Ft
Budapest Tölgyfa utca 80.
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11979060
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Inox gombócfőző, párolóbetét



Az Inox gombócfőző, párolóbetét egy kiváló minőségű és praktikus konyhai eszköz, amelynek segítségével könnyedén elkészítheted a legfinomabb gombócokat és párolt ételeket.



Az Inox anyagból készült gombócfőző, párolóbetét rendkívül tartós és higiénikus. Rozsdamentes acél felhasználásával készült, így nem csak hosszú élettartamot, hanem könnyű tisztíthatóságot is biztosít. Ez a párolóbetét tökéletes választás mind a háztartásokban, mind a professzionális konyhákban való használatra. A gombócfőző, párolóbetét egyszerű és praktikus kialakításának köszönhetően könnyedén használható. 



Ez a gombócfőző, párolóbetét tökéletesen alkalmas gombócok, zöldségek, halak és más ételek párolására. A praktikus fogantyúknak és a stabilitást fokozó talpaknak köszönhetően könnyedén mozgatható és helyezhető el a főzőedényben.  Továbbá, az Inox gombócfőző, párolóbetét rendkívül könnyű, és összehajtható ezért hordozhatóvá válik. 



Méretei:



Összehajtott állapotban az átmérője: 13.8 cm   / Széthajtott állapotban az átmérője: 23 cm



Talpak magassága: 3 cm  / Párolóbetét magassága: 6 cm  /  Teljes magassága kihúzott nyéllel: kb. 19 cm / Teljes magassága összezárt nyéllel: kb. 10 cm



Br. súlya: 235 g

Kapcsolat a hirdetővel
  • Mikonyhánk Kft.

  • 3082612-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest

Tölgyfa utca 80.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Mikonyhánk Kft.

  • 3082612-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Tölgyfa utca 80.