Karácsonyi ajándékötletek

Budapest
4 éve, 4 hónapja

Javában tart a karácsonyi ajándékvásárlás, folyamatos kérdés, hogy "Mit vegyünk karácsonyra??" Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, mutatunk néhány jó ötletet. :)



Videójáték és konzolok

Manapság már minden gyerek játszik valamilyen videójátékkal, így ha tudjuk, hogy milyen típust szeret, nem lőhetünk mellé. Ha nagyobb a költségvetésünk, egy új konzol, vagy pár kiegészítő is biztosan örömet okoz.


Hangszer

Felnőttek és gyermekek is örülhetnek, ha egy új hangszert találnak a fa alatt. Akár egy régi darab cseréjéről van szó, vagy egy új hobbihoz ajándékozunk eszközt, jó választás lehet. Pianínók, zongorák és szintetizátorok is vannak a maxapro.hu oldalán, de fúvós hangszerből és pengetősökből is bőven találunk.


Tanfolyam

Egyre többen határozzák el, hogy nem tárgyi ajándékot tesznek a fa alá. Tökéletes választás lehet ilyen esetben egy tanfolyam. Legyen szó zenei tanfolyamról, valami kreatív dologról, mint a festés vagy a rajzolás, biztos, hogy maradandó emléket adunk vele.


Kiegészítők sportoláshoz

Ha egy sportfanatikusnak szeretnénk jó ajándékot adni, akkor a hobbijához kapcsolódó kiegészítő jó ötlet lehet, de motivációként is ajándékozhatunk sporteszközt. Az utóbbi időben nagyon felkapott lett a roller, de a kerékpár is mindig szuper választás.


Társasjáték

 


Ha hasznos és az egész család számára közös szórakozást és kikapcsolódást hozó ajándékot szeretnénk, akkor a legjobb választás, ha társasjátékot veszünk. Millió típus közül választhatunk, logikai és kártyajátékok, vetélkedős társasok, sőt még készségfejlesztő játékok is szép számmal találhatók. Ha másodkézből vásárolunk, még pénzt is spórolhatunk.


Ékszer és óra

Ha a párunknak keresünk karácsonyi meglepetést, biztosan nem nyúlunk mellé ékszerrel vagy órával. Egy elegáns férfi tökéletes kiegészítője az óra, a hölgyek pedig mindig örülnek egy kis csillogásnak.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest