Kärcher WD 2-18 V-12/18 225W 12L Nedves és Száraz porszívó

36 228 Ft
Budapest
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10733778
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A WD 2-18 akkumulátorral működő nedves/száraz porszívó a 18 V-os Kärcher akkumulátor Power akkumulátor platformon működik, és maximális rugalmassággal, kompakt kialakítással és mozgásszabadsággal meggyőz. A készülék, az 1,8 méter hosszú szívótömlő és a csíptetős aljú fúvóka optimálisan egymáshoz hangolják, és egy pillanat alatt eltávolítják a nedves, finom vagy durva szennyeződéseket. Ezenkívül a készülék robusztus és ütésálló, 12 literes műanyag tartállyal, valamint gyapjú szűrőzsákkal van felszerelve. 

A szívócsöves tároló helytakarékos és biztonságos a készülék fejére akasztva. További jellemzők a praktikus fúvó funkció olyan helyeken, ahol nem lehetséges a porszívózás, a szerszámok és apró alkatrészek tárolására szolgáló hely, a forgókapcsoló a készülék egyszerű be- és kikapcsolásához, az ergonomikusan kialakított hordozó fogantyú, valamint a "pull &" nyom" - zárrendszer a konténer könnyű nyitásához és zárásához.

Munka megszakítása esetén a csövek és a padlófúvóka is gyorsan és kényelmesen leparkolható a lökhárítón biztosított parkoló pozícióban.


Lehetővé teszi az elektromos hálózattól független munkavégzést, és így maximális mozgásszabadságot biztosít. Valós idejű technológia LCD akkumulátor-kijelzővel: Hátralévő idő, hátralévő töltési idő és akkumulátor kapacitása Kompatibilis a 18 V-os Kärcher akkumulátoros platform összes eszközével

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest