Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Karma asztrológia ONLINE tanfolyam

Budapest
9 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10799038
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Oktatás, Magántanár
Leírás
www.csillagkaputanoda.hu

Az asztrológia széleskörű alkalmazási területtel rendelkezik, és számos élethelyzetben hasznos lehet. Íme néhány példa, amikor az asztrológia segíthet:

Önismeret és személyes fejlődés:

Az asztrológia lehetővé teszi, hogy mélyebb betekintést nyerj önmagadba, megismerd erősségeidet, gyengeségeidet és belső hajlamaidat. Segít az önismeret fejlesztésében és a személyes fejlődésed elősegítésében.

Párválasztás és kapcsolatok:

Az asztrológia segíthet abban, hogy jobban megértsd a partneredet, illetve segítséget nyújthat a párválasztásban is. Az asztrológiai elemzések segítségével megtudhatod, hogyan illeszkedtek össze a horoszkópok, és milyen erősségek és kihívások jellemzik a kapcsolatot.

Karrier és életút:

Az asztrológiai elemzések segíthetnek meghatározni a tehetségeidet, érdeklődési területeidet és azokat a pályákat, amelyekben kiemelkedően teljesíthetsz. Az asztrológiai útmutatás segíthet a karrierút kialakításában és az életút tervezésében.

Életfordulók és átmenetek:

Az életünk során számos fordulópontot és átmenetet élünk át, mint például a születésnapok, életszakaszok, változások, válságok stb. Az asztrológia segíthet megérteni ezeket az időszakokat, felkészülni rájuk és azokhoz alkalmazkodni.

Döntéshozatal és időzítés:

Az asztrológiai elemzések segítséget nyújthatnak a fontos döntések meghozatalában és az időzítés optimalizálásában. Az asztrológiai hatások figyelembevételével megértheted, mikor érdemes előrelépni vagy várni egy adott ügyben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csillagkapu Tanoda
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csillagkapu Tanoda
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest