Kezd az évet egy jó könyvvel!

Budapest
4 éve, 3 hónapja

Új év, új remények, új gondolatok, új elszántság. Szinte mindenkinek vannak újévi fogadalmai. Többen szeretnének fogyni, van, aki személyes jellegű célokat tűz ki és van, aki új lendületet szeretne venni az életében. Az egyik legjobb inspirációs forrás egy jó könyv, amiből erőt, esetleg ötleteket meríthetünk és nem utolsó sorban kikapcsolódhatunk. Az év kezdése egyfajta megújulás időszaka, ha jobb esetben lezártuk az előző évi ügyeink szinte tiszta lappal kezdhetjük az újesztendőt. 2020 az asztrológia szerint a Hold éve lesz, ami erős lelket, a tudattalant jelenít meg. 


A karácsonyi ajándékozási trendeknek hála sok esetben kerül a fa alá könyv. Ebben az összeállításban olyan köteteket ajánlunk, amikkel kikapcsolódhatunk a hétköznapokban és kicsit elrugaszkodhatunk a valóságtól.


Jules Verne: 80 nap alatt a föld körül

Verne egyik legsikerültebb és legnépszerűbb regénye, melyet újra és újra feldolgoznak. A lebilincselő történet minden korosztály számára felemelő pillanatokat nyújt, hiszen már a legapróbb gyerekektől a felnőttekig mindenki tudja, mi történik: Phileas Fogg úr vállalkozik arra, hogy fogadásból 80 nap alatt körbe utazza a Földet. A regény mégis olyan fordulatos, annyi mulatságos meglepetést tartogat, Verne olyan találóan jellemzi szereplőit, hogy az olvasók újra és újra megjutalmazzák magukat a kötet élményével. Nem csoda, hisz Phileas Fogg és Passepartout fantasztikus kalandokkal teli világ körüli útja sohasem pontosan ugyanúgy zajlik.

80 nap alatt a Föld körül


Joe Hill: Locke & Key - Kulcs a zárját 3.

A regénysorozat a Locke család életét dolgozza fel. Ebben a harmadik részben egy szörnyű családi tragédiával és az ódon Kulcsházba való kényszerű költözéssel együtt, egy ősi lény bukkan fel és elkezdődik a halálos játszma, amiben egy kulcs megszerzése a cél. Csakhogy a játszma még messze nem ért véget, a legyőzöttnek hitt démon pedig nyerésre áll. Kinsey és Tyler szeretné megtörni a családi átkot és közben versenyt futnak az idővel. A sorozat fordulatokban gazdag, izgalmakkal teli és kiugró sikerű regény. 

Kulcs a zárját


Luca Di Fulvio: Amikor az álmaink ránk találnak

A regény három életet, két különböző világban, egy új kezdetében mutat be. 1913-at írunk. Úgy tűnik, egy Buenos Aires-i út második esélyt ígér három fiatal számára: a szicíliai Rocco felkeltette a maffia haragját, amikor elutasította, hogy életét a szolgálatukba állítsa. Rosetta alig él túl egy nemi erőszakot. Az orosz zsidó. Raquel túlélő, akinek legértékesebb kincse a szülei szeretetének emléke. De az Új Világban látszólag leküzdhetetlen akadályok állnak az útjukba...

Amikor az álmaink ránk találnak


Sarah Mitchell: Elveszett levelek

A középkorú Marthának édesapja váratlan halála után nem csak a gyásszal, hanem apja emlékirataiban talált titkokkal is meg kell küzdenie. Martha nyomozásba kezd és próbál a kérdéseire választ találni. Közben a férje a második világháború kitörését követően belép a hadseregbe, ő pedig a két gyermekével egyedül marad az angliai bombázások közepén. Egyetlen társa egy másik asszony, Connie, akire rábízza legféltettebb titkait. Az Elveszett levelek sodró, magával ragadóan izgalmas és megható történet tiltott szerelemről, igaz barátságról és a háború női oldaláról....

Elveszett levelek




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest