KINGSTON NB DDR4 32GB 2666MHz CL19 1.2V memória

29 465 Ft
Budapest
2 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6503488
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KINGSTON NB DDR4 32GB 2666MHz CL19 1.2V memória

Javítsa a teljesítményt a Kingston memóriával.

A Kingston rendkívül megbízható, nagy teljesítményű asztali memóriát kínál, és több laptop frissítési memóriát ad el, mint bárki a világon.

Adjon hozzá megbízható Kingston memóriát, és figyeld a termelékenységet. Az oldalak gyorsabban töltődnek be, és új alkalmazások indítása könnyebb és gyorsabb.

Ha a rendszer lemarad, vagy egy program nem válaszol, vagy nem töltődik be, akkor memóriahiány merülhet fel. Finom jeleket láthat, mint például a mindennapi feladatok gyenge teljesítménye, vagy „memóriából hiányzó” üzeneteket kaphat.

A laptopok és PC-k gyártói gyakran tartalmaznak alacsony kapacitású memóriamodulokat a költségek csökkentése érdekében, ami azt jelenti, hogy még az új számítógépeknek is szükségük lehet memóriafrissítésre a kapun kívül. Két lehetőség: Távolítsa el és cserélje ki ezeket a meglévő kisebb kapacitású modulokat, vagy töltse ki a nem használt memóriahelyeket.

Ha a memória meghibásodik, biztos lehetsz benne, hogy a Kingston az élethosszig tartó garanciánkkal az Ön rendelkezésére bocsátja azt, amire szüksége van a biztonsági mentéshez és a működéshez.

Bizonyos esetekben az azonos kapacitású memóriamodulokat párban kell telepíteni, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa a rendszerből. Keresse meg a rendszerét név és modellszám alapján a memóriakeresőnk segítségével, és részletes információkat nyújtunk a legjobb memóriakonfigurációról, hogy a rendszerének a legjobb teljesítményt érjük el.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest