KIVI 55U750NW, 139.7 cm (55"), 60 Hz, 4K, UHD, Android, USB, Bluetooth, WiFi, HDMI, (A), Fehér LED t

192 589 Ft
Budapest
6 napja, 10 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12215449
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bemutatjuk a KIVI Smart TV 2022-es termékcsaládot

Ez a sorozat a legjobb tapasztalatainkat testesíti meg, a modellek több előnnyel és funkcióval rendelkeznek.
A minimalista dizájn harmonikusan ötvöződik a kiváló képminőséget biztosító csúcstechnológiás képernyőkkel.

A kép optimalizálása érdekében a TV-kben a legújabb technológiákat, mint például a HDR, a Super Contrast Control, az Ultra Clear és a Max Vivid alkalmazták.



A videó- és játékjelenetek gördülékenységéről a MEMC algoritmusok, valamint a játékmód és az ALLM alacsony késleltetésű mód gondoskodik.

Az új 2022-es KIVI Smart TV sorozathoz modern, nagy teljesítményű processzort használnak, amelynek potenciálja 30%-kal meghaladja egy átlagos chip képességeit. A platform számos funkció és nagy mennyiségű információ feldolgozását teszi lehetővé, minden szakaszban fenntartva a sebességet.

Keret nélküli képernyő


Az oldalkeretek szélessége mindössze 2,6 mm

Minimalista kialakítás, amely mindenhez passzol


Vékony fém állványok

Az elegáns fémállványok kiemelik a formatervezés minimalizmusát, és biztonságosan tartják a tokot. A KIVI 2022-es Smart TV-i harmonikusan kiegészítik bármely környezetet, és stílusos hangsúllyá válnak a belső térben

Több szín a HDR technológiának köszönhetően

A HDR technológia támogatásának köszönhetően a KIVI 2022 Smart TV képernyőjén megjelenő kép természetes megjelenésű. A HDR tartalmat a rendszer automatikusan felismeri, így a kép azonnal és a legjobb minőségben kerül a képernyőre

Tiszta és részletes kép az Ultra Clear technológiának köszönhetően

Élvezze a tiszta képet maximális részletességgel. Az Ultra Clear technológia a pilalnat minden egyes részletét feldolgozza, növelve a tárgyak élességét és kontrasztját.

Kontraszt optimalizálása Super Contrast Control technológiának köszönhetően

Lássa a képernyőn feltűnő összes részletet, még akkor is, ha azok sötétebb területeken vannak. A Super Contrast Control funkció automatikusan beállítja a kontrasztot a területek helyi feldolgozásával.

Több győzelem és eredmény

Játék mód és alacsony késleltetésű ALL & Game Mode

A KIVI TV maximálisan felszabadítja játékkonzoljában rejlő lehetőségeket.

A Játék mód használatakor a TV kikapcsolja a háttérfunkciókat, így a KIVI Smart TV teljes potenciálját az Ön győzelmére irányítja.

Max Vivid technológia a kép fényerejének növelése céljából

A képernyőn látható kép kiváló fényerővel rendelkezik, függetlenül a bemeneti tartalom minőségétől. A Max Vivid funkció optimalizálja az SDR-tartalmat azáltal, hogy külön-külön növeli a fényerőt a videó minden szakaszában.

A dinamikus jelenetek sima reprodukálása MEMC technológiának köszönhetően.

A tartalom simábban lejátszható még a bemeneti tartalom alacsony képkockasebessége mellett is. A MEMC technológia további képkockák létrehozásával kompenzálja a hézagokat, kiküszöbölve a rándulásokat és a képpontatlanságokat.

Termékeny platform a legjobb grafikákért


A KIVI Smart TV 2022 sorozathoz modern, nagy teljesítményű processzort használnak, ennek köszönhetően a TV-vel való interakció zökkenőmentes és gyors. A platform számos funkció és nagy mennyiségű információ feldolgozását teszi lehetővé, minden szakaszban fenntartva a sebességet.

Az új GPU grafikus mag használatának köszönhetően a platform a legmodernebb technológiákat is képes támogatni. Ez lehetővé tette a MEMC, ALLM, Max Vivid és sok más rendszer funkcióinak használatát.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest