Költöztetés, irodaköltöztetés szakszerűen

Budapest
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10656973
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Költöztetés, Tárolás
Leírás
www.herkulestrans.hu _ Költöztetés Herkules-Trans
Teljes körű költöztetés, egyszerű bútorszállítás, hangszerszállítás, nehézgép szállítás, értéktárgy költöztetés Budapesten, vidéken és külföldön egyaránt. Modern felszereléssel, precíz, figyelmes rakodókkal dolgozunk. Több mint 20 éves tapasztalattal, értékei nálunk biztos kezekben lesznek!
INGYENES DOBOZOK
INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS
Lakásköltöztetés: Igény esetén esti vagy hétvégi időponttal is. Rakodóink egytől-egyig tapasztalt, gyakorlott költöztető szakemberek, sokukkal évek óta együtt dolgozunk. Ügyfeleink 70%-a visszatérő ügyfél.
Irodaköltöztetés: Igény szerint bútorszerelést, azaz irodabútorok szét- és összeszerelését, teljes körű csomagolást, dobozolást vagy betűrendes iratdobozolást, irodatechnikai eszközök szakszerű előkészítését és csomagolását is vállaljuk.
Nemzetközi költöztetés: Több mint 2 évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően számottevő költöztetést bonyolítottunk – gördülékenyen és problémamentesen – Nyugat, Közép és Kelet Európai célállomásokra vagy ottani indulással, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.
Zongoraszállítás, hangszerszállítás: Az egyik legszebb és legkényesebb feladat. A több mint 20 éves pályafutásunk szállításai során több ezer méretes és súlyos hangszert, úgymint zongorát, pianínót, csembalót és orgonát – köztük néhány rendkívüli értéket képviselőt is – sérülésmentesen adtunk át megbízóinknak. Munkatársaink a szállítás teljes időtartama alatt sajátjukként kezelik az Ön hangszerét.
Értéktárgy szállítása: Antikvitások, értéktárgyak költöztetése egy különleges feladat. Egyes antik bútorok nehéz-géppel egyező súlyt képviselhetnek, de kényességben, sérülékenységben hangszerhez foghatóak. Az értéktárgyak szállítása különleges felelősség. Nekünk szakmánk a költöztetés, maximális odafigyelés és tapasztalat mellett a legmodernebb felszerelést és csomagolóanyagokat használjuk, így ezt a kihívást is számtalan alkalommal sikeresen teljesítettük.
Páncélszekrény szállítás: Páncélszekrény szállításkor gyakran az extrém súly mozgatása mellett speciális feladatok is adódhatnak. Például: padló és / vagy lépcsővédelem, útvonal kialakítás, padlóba lefúrás, falhoz rögzítés, stb. Nagy körültekintéssel és modern felszereléssel garantáljuk, hogy sem a páncélszekrény, sem annak környezete nem sérül a költöztetés / áttelepítés során. Épületen belül és címről címre is vállalunk páncélszekrény szállítást.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Költöztetés Herkules-Trans

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Költöztetés Herkules-Trans

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest