Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Konyhai személyzet az étteremhez Németországban

Budapest
2 éve, 9 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7540113
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Szállodai, idegenforgalmi munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Németországi éttermekhez konyhai munkatársakat keresünk, akik a következő szerepeket töltenék be:

- PIZZAIOLO: az ideális profilhoz minimális tapasztalatokra van szükség a pizza (esetleg kenyér és kovászos termékek) elkészítésében, fa- és elektromos sütővel kapcsolatos tapasztalatokról, a munkahelyi szervezettségről és tisztaságról, a csapatban való munkára való képességről még erős stressz alatt is (magas pizzák száma), haccp igazolás birtoklása.

- Szakács az első tanfolyamok előkészítéséért: az ideális profil legalább 3 éves tapasztalattal rendelkezik az első tanfolyamok olasz és svédasztalos szolgáltatással történő kezelésében. Törött műszakban történő munkavégzésre használható. A szálloda tanfolyamát várjuk.

- PANINI KÉSZÍTŐ: Az ideális profil tapasztalattal rendelkezik forró szendvicsek, hamburgerek és rágcsálnivalók elkészítésében. Esetleg tapasztalattal, akár minimális is, egy pizzériában.

- FŐZÉSI BIZOTTSÁG: az ideális profil egy fiatal és dinamikus ember, aki szálloda diplomával rendelkezik, jól ismeri a főzést és hajlamos a csapatmunkára. Erősen motivált a személyes és szakmai növekedéshez. Törött műszakban történő munkavégzésre használható.

- MOSOGATÓ: A profil megköveteli a csapatmunkára való jó hajlamot és a stresszel szembeni ellenállást, amely rendelkezésre áll a törött műszakokban történő munkavégzéshez. Tapasztalat nélkül is.

AJÁNLUNK:
- Végleges szerződés
- Heti pihenőnap
- Szállást és ellátást
- Szakmai fejlődés

Küldje el önéletrajzát.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Svea

  • 1 493-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Svea

  • 1 493-2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest