Körömgomba eltávolító lézer - gyógylézer.

27 000 Ft
Budapest
3 napja, 10 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12120997
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Jellemzők
A lézerterápiás készülék a gombás körömfertőzés onychomycosisát kezeli, amely a pulzáló lézersugárzás és a kék fény energia kombinációjával szinergikus terápiás hatást eredményez. A lézeres besugárzás áthatol a fertőzött körömlemezen, és célba veszi a körömágyon lévő betegséget okozó kórokozókat. Ily módon a fertőzés jelentősen csökken, és fokozatosan megszűnik. A lézerek megfelelő intenzitású és fajlagos hullámhosszú koherens fényenergiát állítanak elő.
A kompakt kialakítás könnyű és elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magával vigye. Plusz a hordozható teljesítmény további előnye, hogy a körömgomba kezelését útközben is garantáltan elvégezheti; akár menet közben is.
Gyorsan hat és eredményes; A körömgomba elleni gyógyszeres kezelés mindössze 7 percnyi kezelést igényel érintett körmönként naponta, hogy néhány hét alatt hihetetlen eredményeket érjen el. Nincs más kezelés, amely közel azonos eredményt nyújt ilyen rövid idő alatt.
Forradalmi otthoni kezelés; Egy innovatív készülék most lehetővé teszi a gombás körömfertőzések kezelését az otthona kényelmében. Nincs több találkozó vagy látogatás az orvossal, saját időben és bárhol kezelhet, ahol szeretné.
Az onychomycosis kezelése könnyen és fájdalommentesen; Csak helyezze az érintett körömre, nyomja meg a gombot, és 7 percig varázslatosan működik, a körömgomba eltávolító automatikusan kikapcsol, ha végzett. Nincs fájdalom, nincsenek bonyolult eljárások, és nincs utána tisztítás.

Csomag tartalma:
1* Körömkezelő készülék

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógylézer

  • +367024-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógylézer

  • +367024-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest