Külföldön dolgozónak Tb. NAV. távügyintézés

Budapest 5. kerület
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8645658
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Azok a magyarok, akik külföldön vállalnak munkát az Európai Unió egyik tagállamában, tudniuk kell, hogy ha nem is Magyarországon dolgoznak, attól még itthon van kötelezettségük, amit rendezni kell, ez pedig a külföldi biztosítási jogviszony bejelentése. Minden belföldi állampolgárnak, aki az Európai Unió gazdasági térségébe megy munkát vállalni, illetve akinek a nemzetközi szervezet rendszerében létrejött biztosítása van, annak a biztosítási jogviszony kezdetét 15 napon belül be kell jelenteni, illetve a biztosítási jogviszony megszűnését is. A bejelentési kötelezettségének eleget tehet a megyeszékhelyen működő Járási hivatalánál - Pest megye és a főváros esetén Budapest Főváros Kormányhivatalnál.

Sajnos a kötelességmulasztásból eredendően az évek során tetemes járulék fizetési hátralék halmozódik fel, amelyről a NAV tájékoztató levelet küld.

Ha Önnek nincs ideje külföldi biztosítási jogviszonyának rendezésére, nincs ideje várakoznia a hivatalokban, vegye igénybe szolgáltatásunkat. Vállaljuk a teljeskörű ügyintézést akár távügyintézés keretében is, de állunk rendelkezésére személyre szabott teljeskörű szaktanácsadással is. Keressen minket bizalommal e-mailben vagy telefonon.

+36 70/590 6717
sosugyintezo@gmail.com
www.sosugyintezes.hu

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

5. kerület


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

5. kerület