LaFe LKC004, Shea Soft, 25 W, 13-25 mm, Automata termosztát, PTC, Fekete-Inox, Hajsütővas - Lafe

3 069 Ft
Budapest
1 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12036673
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ismerje meg a LAFE hajsütővasat - az egyik legfunkcionálisabb eszközt fürdőszobájában. Ennek köszönhetően gyorsan létrehozhat rugalmas, egészséges megjelenésű fürtöket, amelyek tökéletes kiegészítői lesznek a stílusának. Ez egy professzionális termék, amely maximális biztonsággal és egyszerű kezeléssel gondoskodik frizurájáról.

A fürtök vihara
A LAFE hajsütővas acél PTC melegítővel van felszerelve, amelyet rövid felfűtési idő és állandó hőmérséklet fenntartása jellemez. Ennek köszönhetően azonnal látványos fürtöket készíthet a fején, megfelelő csavarással. Váratlan meghívás buliba? Gyorsan el kell hagynia a házat reggel? Nincs mit! A LAFE hajsütővassal rövid időn belül és felesleges erőfeszítés nélkül elkészítheti álmai frizuráját. A PTC fűtőelem a gyors fűtésnek köszönhetően befolyásolja a készülék nagy hatásfokát, miközben hőenergiát takarít meg.

Kényelmes és biztonságos használat
A LAFE hajcsavaró használata nagyon egyszerű és kényelmes. A készülék fogantyúja nem melegszik fel, ami minden helyzetben biztosítja a biztonságos használatot. A készülék másik előnye a forgatható kábel, amely lehetővé teszi a fej kényelmes, 360 fokon belüli manőverezését anélkül, hogy fennállna a kábel összegabalyodásának veszélye. A hajsütővas jelzőlámpával van felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék állapotának nyomon követését és az esetleges meghibásodás korai észlelését. Könnyű és kézreálló is, így hosszabb használat után sem terheli meg a kezét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest