Lagoven: hatékony eszköz a visszér elleni küzdelemben

9 900 Ft
Budapest
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12360959
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A piacon ajánlott olyan termékek használata, amelyek aktív összetevőket tartalmaznak a visszér tüneteinek enyhítésére és a progressziójának megelőzésére. Az egyik ilyen termék a Lagoven gél.

A Lagoven egy hűsítő gél, amelyet kifejezetten a visszértágulattal küzdő emberek számára fejlesztettek ki. Egyedi formulája olyan összetevőket tartalmaz, mint a troxerutin, allantoin, gesztenye kivonat és mentol, amelyek segítenek enyhíteni a visszér tüneteit és megerősíteni az érfalakat.

Hűsítő hatásának köszönhetően a Lagoven gél segít csökkenteni a nehézség, duzzanat és fájdalom érzését a lábakban. A gél rendszeres használatával javítható a vérkeringés, csökkenthető a fáradtságérzet és a visszérrel kapcsolatos kellemetlen érzések, valamint elősegíthető a vénás fekélyek gyógyulása.

Fontos megemlíteni, hogy a Lagoven gél kellemes, könnyű illattal rendelkezik és gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagyva maga után zsíros vagy ragadós réteget. Ez teszi ideális választássá a mindennapos használatra, még ruha alatt is.

Tehát, ha visszér tüneteivel küzd, vagy szeretné megelőzni annak kialakulását, a Lagoven gél hatékony megoldást nyújthat állapota enyhítésére és lábai egészségének támogatására.

https://www.facebook.com/LagovenEU

Kapcsolat a hirdetővel
  • Anna
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Anna
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest