Lay-Z-Spa Pool Maldives HydroJet Pro felfújható jacuzzi, masszázsmedence

449 000 Ft
Budapest
2 napja, 18 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12419486
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Lay-Z-Spa Pool Maldives AirJet és HydroJet felfújható jacuzzi, masszázsmedence szinte, hogy mondhatni a masszázsmedencézés csúcsa.
1. Az első és egyben legfontosabb, hogy a "Freeze Shield - Fagy védelem" technológiát a Maldives is megkapta! Automatikus fűtés 6 °C-nál kapcsol be, és 10 °C-nál kapcsol ki, így meggátolja a víz megfagyását, akár egész évben élvezhetővé vált a medence!
2. Superior Strength, vagyis még erősebb, még tartósabb, ultra erős DuraPlus™ anyagból készül a medence test. A belső merevítőszelvények fokozott szerkezeti stabilitást biztosítanak.
3. 180 db AirJet legbefúvó és 8 db vízbefúvó gondoskodik a minőségi masszázsélményről.
4. A gépészet is megújult, korszerűbb, szebb és jobb. Ezenkívül a tetején pohártartó található, a vezérlőpanel, pedig dönthető.

A Maldives masszázsmedence teljes mértékben kihasználja négyzetes alakját, ezáltal tágas, de mégis intim. 8 fokozatú, irányítható HydroJets és 180 Airjets kombinációja nyújtja a legmagasabb masszázsélményt. Fejlett technológiájának köszönhetően a digitális panelen egyszerre működtethetjük a gyorsfűtő-, a masszázs- és a sóbontós vízkezelő rendszert.
A Maldives különlegessége a többi masszázsmedencével szemben, hogy itt már beépített felfújható ülőrész is levehető háttámlákkal a medence test része, illetve beépítésre került egy lábmaszírozó vízsugár is. Az eltávolítható háttámláknak köszönhetően, a kényelmének megfelelően tudja konfigurálni a masszázsmedencét. Tartozéka a medencének a ColorJet elnevezésű vízsugár által működőt LED lámpa, amely 7 különböző színben váltakozik és világítja meg vizünket, ezáltal is fokozva a hangulatot. 
Hidrodinamikus vízsugaras, illetve légbuborékos masszázsmedence, amely 8 vízfúvókát és 180 fúvókát jelent.

Az energiatakarékos időzítővel nem csak energiát takaríthatsz meg, hanem lehetővé teszi, hogy a víz felmelegedésének idejét előre beállítsd, így amikor hazaérsz, már csak el kell merülnöd a habok közt. Prémium minőségű, 3 rétegű DuraPlus™ anyagból készült medencetest, mely kiváló erőt és tartósságot biztosít.
ChemConnect integrált tablettás vegyszeradagolót tartalmaz, ami esztétikusabb, egyszerűbb és takarékosabb megoldás, mint a hagyományos víz tetején lebegő vegyszeradogoló gomba.
A doboz tartalma: maldives test, gépészet (HydroJet Pro™), fedés, VI. típ. mosható szűrőbetét, javítófolt és használati útmutató.
A vegyszeren kívül gyakorlatilag mindent tartalmaz, ami szükséges lehet a masszázsmedence üzembe helyezéséhez!
Fontos: Teljesen sík, minden szúró - vágó tárgytól (ág, éles kavics, stb...) mentes talajra szabad csak telepíteni. A medence működtetéséhez elektromos csatlakozás szükséges, a gépészet biztonsági FI relével ellátott! A medence leeresztő csatlakozót tartalmaz, amire kerti locsoló tömlő csatlakoztatható. Használatával egyszerűbb és gyorsabb a víz leengedése. A többfunkciós Lay-Z-Spa medence gépészet alkalmas a medence felfújására, más pumpát vagy kompresszort ne használjon üzembe helyezés során, kizárólag csak a gyári gépészetet!
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Medence Market Webáruház

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Medence Market Webáruház

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest