Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

LEGO Batman 3 - Beyond Gotham PC

805 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409861
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A LEGO Batman 3: Beyond Gotham a nagysikerű LEGO Batman™: The Videogame és a LEGO Batman™ 2: DC Super Heroes videojátékok következő része. A mai napig a LEGO videojátékokból több mint 100 millió darabot adtak el világszerte.
"A hihetetlenül sikeres LEGO Batman franchisera építve azon dolgozunk, hogy a LEGO Batman 3: Beyond Gotham legyen ebben az évben A szuperhősös videojáték, amelyben minden korosztály megleli az örömét." nyilatkozta Tom Stone, a TT Games.ügyvezető igazgatója. "A TT Games a LEGO Batman sorozatot, és elképesztő mennyiségű karaktert a DC Comics univerzumból egy új határmezsgyére repít, ahol epikus új történet, még több kütyü, és meglepetésekben gazdag kihívások várnak."
A LEGO Batman 3: Beyond Gotham játékban a Köpenyes Igazságosztó a DC Comics univerzumának szuperhőseivel egyesíti erőit, és a világűrbe indulnak, hogy megállítsák az ördögi Brainiac-et a Föld elpusztításában. A Lámpás Gyűrűk erejét felhasználva Brainiac egész világokat zsugorít össze, hogy az univerzum minden részéből származó, torz miniváros gyűjteményét gazdagítsa. Itt az idő, hogy a legnagyobb szuperhősök és a legrafináltabb gonosztevők összefogjanak, a különböző Lámpás Világokra utazva megszerezzék a Lámpás Gyűrűket, és megállításk Brainiec-et, mielőtt túl késő.
A játékosok a kaland során a DC Comics univerzumának több mint 150, egyedi karakterét érhetik el, az Igazság Ligájának tagjaitól az olyan BIG LEGO figurákig, mint például Gyilkos Croc, Solomon Grundy és számtalan egyéb szereplő. A minden korosztályból kikerülő rajongók kedvenc hőseiket és gonosztevőiket irányíthatják, azok új kütyüivel és képességeivel egyetemben. Brainiac képessége, amivel mások elméjén keresztül irányíthatja őket, valamint a Lámpás Gyűrűk ereje számos váratlan, a klasszikus szereplők személyiségét érintő fordulatról gondoskodik.
A LEGO Batman 3: Beyond Gotham-ben a játékosok emellett olyan híres helyekre is ellátogathatnak, mint az Igazság Csarnoka, a Denevérbarlang, vagy az Igazságliga Őrtornya, ahol boltokhoz, trófeatermekhez férhetnek hozzá, valamint a járműveket és hősöket szabhatják testre.
 
LEGO BATMAN 3: BEYOND GOTHAM software © 2014 TT Games Ltd. Produced by TT Games under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and the Knob configurations and the Minifigure are trademarks of the LEGO Group. © 2014 The LEGO Group. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.Batman and all related characters, and elements are trademarks of DC Comics © 2014. All Rights Reserved.WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s14)
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest