LEGO® (30432) Minecraft - Teknőspart

1 972 Ft
Budapest
3 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12353625
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A LEGO® Minecraft - Teknőspart készlet egy lenyűgöző utazásra hív minden Minecraft rajongót! Ez a 46 darabból álló összeállítás az izgalmas Minecraft világ egyik ikonikus részét, a Teknőspartot eleveníti meg. A készlet lehetővé teszi, hogy a kreatív és kalandvágyó építők saját elképzeléseik szerint alakítsák és formálják ezt a népszerű játék helyszínét. A készlet nemcsak a szórakozást és a kreativitást ösztönzi, hanem fejleszti a problémamegoldó készségeket és a kézügyességet is. A LEGO® Minecraft - Teknőspart ideális ajándék minden Minecraft és LEGO rajongónak, 6 éves kortól ajánlott.

Az összes LEGO® Minecraft készletben megtalálható a karakteres játékélmény, melyben az építők maguk alkothatják meg kedvenc Minecraft jeleneteiket és kalandjaikat. A LEGO® Minecraft - Teknőspart egyedi részletei és figyelemre méltó minősége garantáltan lenyűgözi mindazokat, akik szeretik a Minecraft világát és a LEGO építőkockákat egyaránt. A készlet kompatibilis más LEGO® Minecraft készletekkel, így még szélesebb lehetőségeket kínál a fantáziadús építők számára.

A LEGO® Minecraft - Teknőspart kiválóan alkalmas arra, hogy inspirálja és ösztönözze a gyerekeket kreativitásuk kibontakoztatására és saját kalandjaik megteremtésére. A készlet egy könnyen követhető útmutatóval érkezik, így még azok is könnyen össze tudják rakni, akik nem jártasak a LEGO építőkockák világában. Változatos és szórakoztató játékélményt nyújt minden alkalommal, és hosszú órákon át garantálja a szórakozást és a kihívást a kis és nagy építők számára egyaránt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest