LEGO® (30671) Disney - Csipkerózsika erdei játszótere

2 126 Ft
Budapest
2 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12353629
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A LEGO® Disney - Csipkerózsika erdei játszótere (30671) egy varázslatos építőkészlet, amelyben a klasszikus Csipkerózsika történet rejtélyes erdei környezetbe repíti a gyerekeket. A 60 darabból álló összeállítás lehetővé teszi, hogy a kis építők saját mesés kalandjaikat építsék fel, miközben felfedezik a mesebeli erdő titkait.

Ez a különleges LEGO® készlet 6 éves kor felett ajánlott, így ideális választás minden olyan gyermek számára, aki szereti a Disney meséket és a kreatív építést egyaránt. A részletes instrukciók segítségével könnyedén felépíthető a Csipkerózsika erdei játszótere, amely garantáltan órákra leköt majd minden kis alkotót.

A Csipkerózsika erdei játszóterének megépítése során a gyermekek fejleszthetik kreativitásukat, problémamegoldó képességüket és finom motoros készségeiket is. Ez a varázslatos LEGO® készlet nemcsak szórakoztató időtöltést nyújt, hanem segíti a gyerekeket abban is, hogy új dolgokat tanuljanak és fejlődjenek.

Lego Disney 30671 Csipkerózsika erdei játszótere polybag csomagolásban. Inspiráld a Disney-rajongókat egy építőkészlettel, amely egy fán kialakított játszóteret, 2 LEGO® Disney állatfigurát és egy LEGO Disney Csipkerózsika minifigurát tartalmaz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest