LEGO® (43224) Disney - King Magnifico kastélya

42 775 Ft
Budapest
2 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12347477
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A 7+ éves gyerekek segíthetnek megoldani egy rejtélyt a LEGO® ǀ Disney King Magnifico kastélya (43224) megépíthető játékszettel! A doboz tartalmaz egy 4 emeletes kastélyt a Walt Disney Animation Studios hamarosan megjelenő filmjéből, a Kívánságból, továbbá tartozik hozzá egy konyha tűzhellyel és süteményes pulttal, egy tükrös szekrény és egy helyiség, amelynek piramis formájú teteje levehető. A készlet összekapcsolható a LEGO ǀ Disney építőkészlet-sorozat többi szettjével (43223 és 43231 - külön kaphatók), hogy még több legyen az élmény. Építés közben a gyerekeknek könnyed és intuitív építési élményben lehet részük a LEGO Builder alkalmazással, amelyben felnagyíthatják és 3D-ben elforgathatják a modelleket, elmenthetik a készleteket és nyomon követhetik a haladásukat.

Részletgazdag kastély
Az összerakható modell 4 szereplőt tartalmaz a Kívánság című Disney-filmből (Asha, Dahlia, King Magnifico és Csillag), hogy színesítsék a játékot, miközben a gyerekek felfedezik a kastélyt. Hadd bontakozzon ki a gyerekek rajongása a varázslat, a kastélyok és a kívánságok iránt egy olyan Disney-építőkészlettel, amely remek születésnapi ajándék lehet. Gyerekek és felnőttek egyaránt gyönyörködhetnek a részletgazdag kastélyban és annak rejtélyeiben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest