Lionelo Luca roller - Black

23 390 Ft
Budapest
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11049764
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
Lionelo Luca roller:Könnyű és tartós kivitelShockResist lengéscsillapítóTeherbírás: 100 kg-igNagy, 20 cm-es kerekekABEC-7 csapágyakHátsó lábfékÁllítható kormánymagasság - 3 pozícióba ( 82-98 cm )Csúszásgátló burkolatKönnyedén kompakt méretre csukhatóRoller méretei: 97x33x86 cmMéretei összecsukva: 38x69 cmÁllófelület: 29x10 cmSúlya: 4,1 kgA Lionelo Luca egy roller gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek. A váz és a kormány könnyű és tartós alumíniumötvözetből készül. Tökéletes aszfaltfelületekhez és kövezett járdákhoz. Az összecsukható szerkezet megkönnyíti tárolását és szállítását.A legújabb technológia és tartósságAz ABEC-7 osztályú csapágyak a magas visszapattanású, 200 mm-es poliuretán kerekekkel kombinálva alacsonyabb gördülési ellenállást és ennek következtében növelik a menetsebességet. A bélésekben használt anyag megegyezik a kiváló osztályú gördeszkák kerekeivel - a szintetikus kaucsuknak köszönhetően kopásálló .MagabiztosságA kormánykerék 3 magasságban állítható. Az ergonomikus fogantyúk lehetővé teszik, hogy az egyenetlen felületeken enyhítse a kezét a vibrációtól. A magasság 82-98 cm tartományban állítható .ShockResist párna a kormánykerékben Maximális kényelmet és vezetési stabilitást biztosít. Jelentősen csökkenti a gyenge útfelületen jelentkező ütéseket.Csúszásgátló platform Úgy tervezték, hogy a láb vezetés közben stabil legyen és ne csúszjon el. A különleges kialakítás jelentősen növeli a biztonság szintjét.Tartós láb A súlypontba szerelve megakadályozza a robogó véletlenszerű felborulását. Tartós fémből készült.Hátsó fékTeljesen eltakarja a kereket, és biztosítja a hatékony fékezést. Sárvédőként is működik, hogy megvédje a fröccsenéstől.Minősített minőségMinden Lionelo termék szigorú és részletes teszten megy keresztül. A Lionelo Luca robogó kiváló minőségét, megbízhatóságát és biztonságát a megítélt PONY tanúsítvány is megerősíti. A robogó megfelel az EN szabványoknak. Ezen felül megkapta a KidZone minőségi védjegyet , amelyet a termékek magas minőségi és biztonsági színvonala miatt ítélnek oda.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Lionelo Luca roller - Fehér-Narancssárga
    Budapest
    Lionelo Luca roller:Könnyű és tartós kivitelShockResist lengéscsillapítóTeherbírás: 100 kg-igNagy, 20 cm-es kerekekABEC-7 csapágyakHátsó lábfékÁllítható kormánymagasság - 3 pozícióba ( 82-98 cm )Csúszásgátló burkolatKönnyedén kompakt méretre csukható...
    1 hónapja
    23 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest