LucidSound LS15P, Playstation 5, Playstation 4, PC, Gamer, Sztereó, Fekete, Vezeték nélküli headset

35 991 Ft
Budapest
6 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12203086
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Optimalizálja hangját a LucidSound ultrakönnyű és kényelmes LS15P vezeték nélküli fejhallgatójával, amely nagyszerűen működik PlayStation 5-tel, PlayStation 4-el és PC-vel. Intuitív, gyors hozzáférésű audiovezérlőkkel, interferenciamentes vezeték nélküli kapcsolattal, egyedi hangolású 50 mm-es meghajtókkal és kétmikrofonos rendszerrel készen állsz minden forgatókönyvre, és a győzelemre koncentrálhatsz.

Főbb jellemzők:


Gyors hozzáférésű hangvezérlők – Könnyen beállíthatja a különféle hangbeállításokat, beleértve a fejhallgató hangerejét, a mikrofon némítását, a játék hangjának némítását a fülkagyló vezérlőivel. Koncentráljon a győzelemre, és ne a kezelőszervekkel való babrálásra.

Zökkenőmentes vezeték nélküli kapcsolat – Alacsony késleltetés az interferenciamentes vezeték nélküli kapcsolattal, így még zsúfolt Wi-Fi környezetben is erős kapcsolatot biztosít. Gyorsan és egyszerűen beállítható.

Kényelemre tervezve – Az ultrakönnyű keret és a memóriahabos fülpárnák több órányi kényelmes játékot tesznek lehetővé.

Prémium audio – Halljon mindent az egyedi hangolású 50 mm-es meghajtókkal és a választható 3EQ módokkal: Signature, Bass Boost és Neutral.

Kétmikrofonos rendszer – Rugalmas mikrofon némítás LED-del a precíz csevegés érdekében. A beépített tartalék mikrofon aktiválásához válassza le a gémmikrofont.

Mikrofon figyelése – Hallgassa saját hangját a headsetben, így ellenőrizheti a minőségét. A mikrofon felügyelete kikapcsolható, ha 3 másodpercig lenyomva tartja a jobb fülkagylón található gombot.

Újratölthető akkumulátor – Akár 15 óra üzemidő egyetlen töltéssel. Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét a bal fülkagyló gombjának 3 másodpercig tartó nyomva tartásával.

Kompatibilitás - Kiválóan működik PlayStation 5, PlayStation 4 és PC-vel.

Hivatalos PlayStation licenctermék

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest