Ezt a hirdetést archiválták.

LUMOS Ultra Világító Sárga indexelő bukósisak - M-L

Budapest
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9624746
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Egyéb jármű
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dübörög nálunk a LUMOS mánia! Ott kezdődik a szerelem, hogy nagyon könnyű a sisak, 370 gramm a súlya! A következőn nem lepődünk meg annyira- tökéletesen ellátja a feladatát, azaz védi a fejed! Ha extra megbízhatóságra vágysz, ajánljuk a LUMOS Ultra Mips verziót! Folytatjuk a sort a további előnyeivel- bekapcsolod a bukót és ,,lőn világosság"-teljes 360˚-os láthatósági lefedettséget biztosít a beépített LED lámpák miatt, így minden szögből látnak téged a forgalomban résztvevők! És akkor most figyelj-  indexelni is tud a sisak, így tudathatod bárkivel, merre visz az utad, merre szeretnél kanyarodni! Mindezt egy távirányítóval tudod egyszerűen kezelni, melyet Apple Watch-al is lehet kombinálni. Méretét tekintve az M-L méretű sisakunk 54 cm-től 61 cm-ig állítható, tinédzserkortól egész a felnőtt férfi fejre tökéletesen illeszkedik.














360 fokos láthatóság



Rollerezz magabiztosan, tudd, hogy minden irányból jól látnak a közlekedés résztvevői. 500 lumen feletti fényerő és 360 fokos láthatóság- legyen sötét vagy világos, alkalmas bármilyen napszakban.









Indexek



Kormányra rögzíthető vezetékmentes távirányítóval, azon belül gombbal tudod kezelni az indexelést! Az "R" a jobb oldali irányváltás, az "L" pedig a balt mutatja. 



















Automatikus féklámpa



Extra kiegészítőként vásárolhatsz okos távírányítot! LUMOS okos távírányító észleli a lassulást és felvillan a féklámpa a sisakon. 









LUMOS alkalmazás okostelefonra



A bukód tudod párosítani a telefonoddal! Személyre szabhatod a világítást, ellenőrizheted a sisak töltöttségi szintjét, szinkronizálhatod a közlekedési adataidat Strava és Apple Health alkalmazásokkal.

























Vezetékmentes irányjelző



A kormányra egyszerűen rögzíthető vezetékmentes irányjelzővel könnyedén jelezheted kanyarodási szándékod mások számára.

A jelzéssel egyidejűleg LUMOS Ultra sisakod csippanással igazolja vissza, hogy a jelzés megtörtént.













A doboz tartalma:

- LUMOS Ultra bukósisak

- távirányító + 3V CR2032 gombelem

- távirányító rögzítőpántok

- használati utasítás

- töltőkábel

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest