MAM Bite & Brush rágóka 3h+ (2023) - Halványsárga

2 199 Ft
Budapest
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11278505
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
A baba első fogai - egy új kaland. MAM formatervezők megalkottak egy rágókát, amely nemcsak megnyugtat, hanem a babák első fogait tisztítja is.A Bite & Brush rágás közben tisztítja az első fogakat és így a napi fogápolás kiváló kiegészítője.Ott pedig, ahol még nincsenek fogak, a finom masszázs megnyugtatja az érzékeny fogínyt.A finom sörték különösen gyengéden bánnak a kisbaba fogínyével és az első fogakkal.SEGÍTI A BABA FEJLŐDÉSÉT 1. PUHA SÖRTÉK Rágás közben tisztítják a tejfogakat. Kíméletesen masszírozzák a baba ínyét.2. KÖR ALAKÚ FOGANTYÚ A speciális kör alak megkönnyíti a megragadást és a fogást. Extra könnyű – kisbabáknak ideális.3. KÜLÖNBÖZŐ STRUKTÚRÁK Kényelmes érzetet keltenek, és enyhítik a fogzás tüneteit.Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • MAM Bite & Brush rágóka 3h+ (2023) - Babarózsaszín
    Budapest
    A baba első fogai - egy új kaland. MAM formatervezők megalkottak egy rágókát, amely nemcsak megnyugtat, hanem a babák első fogait tisztítja is.A Bite & Brush rágás közben tisztítja az első fogakat és így a napi fogápolás kiváló kiegészítője.Ott p...
    2 199 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest