Matematika, fizika, kémia korrepetálás, tanítás, szaktanártól

Budapest Kispest
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10914676
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Oktatás
Leírás
MATEMATIKA, FIZIKA, KÉMIA korrepetálás, tanítás, felvételi, érettségi felkészítés szaktanártól.

Budapesti 48 éves tanár vagyok, matematika, fizika, kémia korrepetálást vállalok.
Koromnál fogva megtalálom a hangot a diákokkal, ugyanakkor 20 év tapasztalatom van a reál tárgyak tanítása, összefüggések elmagyarázása, koncepciók kialakítása terén.
Sajnos az iskolai oktatás egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a gyerekeknek sikerélményt nyújtson, egyénileg foglalkozzanak velük, ahogy a kommunikáció mentes feltöltött videok, valamint az egyre szaporodó, lángossütő órabér alatt bármit bárhol elvállaló, hétvégi bulira gyűjtő kamutanárok sem.

Bár az online oktatás kenyelmes, de minden bajnak az elmúlt évek online iskolája az oka, igy a tanulók érdekében LEHETőLEG élőben vállalok diákokat ( persze online is működhet, van akivel tökéletesen megy ).

Reál tárgyak esetén minden egymásra épül, akivel nem foglalkoznak személyre szabottan, hamar elvesztik a fonalat. A korrepetálás részben pszichológia is. (Ez lenne ideális az iskolákban is, ha nem frusztrált tanárok közt egy kódszám lenne a gyerek....) Attól hogy felnőtt vagyok, semmivel sem vagyok több a diáknál, a haveri viszony, tegeződés, jó hangulat alap, ami nem mond ellent a tanulásnak, következetességnek, koncepciónak.
Egyesével tanítok, nyilván aki csoportokat tanít vagy videokat tölt fel az sokkal jobban jár, de az az iskola megfelelője, a diák rovására megy.

Érthetően, ha kell az alapoktól (ebben szokott hiány lenni), az elmélet mellett sok gyakorlati feladattal korrepetálok, jó hangulatban, így a siker garantált, a diákok motiváltak, sikerélményeik vannak. Mindig javít az, ahol nem csak aktuális tűzoltás a feladat hanem időben, stressz nélkül kezdjük a tanulást az adott évre, felvételire, érettségire, pótvizsgára is!
Központi helyeken tartok órát, így nem kell a tanárhoz járni, ami nagy időkiesés lenne a diákoknak.

A KÖKI Terminálban, Shopmarkban ( Határ út ) tartok órát.

Az elmúlt időszak online dolgozatainak kamu jegyei, keményen visszaütnek arra aki nem gyakorol, innentől nem az osztálycsoport meg az ismerős kapja a jegyet !!
Matek, fizika, kémia (igény szerint) a fenti helyeken:

-60 perc = 7000 Ft




(Hétköznap és hétvégén is!)
E-mail: matfizkem@freemail.hu
Tel.: 30-511-8302
( Ha nem tudom felvenni pl órák alatt, kérem e-mailt vagy üzenetet irjon. Stabil, korrekt diakokat vallalok, olyanokkal dolgozom evek óta ! )

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lőrincz András

  • +363051-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Kispest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lőrincz András

  • +363051-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Kispest